ΝΕΑ ESTER-C PLUS EFFERVESCENT ΑΠΟ ΤΗ SOLGAR®

Κυρίως κείμενο

Τώρα η Ester-C και σε αναβράζουσα μορφή!

Η ισορροπημένη διατροφή, ο καλός και ποιοτικός ύπνος μαζί με ένα ποτήρι βιταμίνη C μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική ασπίδα του οργανισμού απέναντι στις ιώσεις και την εποχική γρίπη. Όπως είναι γνωστό η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τονώνοντας αποτελεσματικά την άμυνα του οργανισμού. 

Για τον λόγο αυτό, η SOLGAR® δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα Ester-C® Plus Effervescent σε αναβράζουσα μορφή, ιδανική για όσους δυσκολεύονται στην κατάποση ταμπλετών! Η Ester-C® Plus Effervescent από τη SOLGAR®, με υπέροχη γεύση πορτοκαλιού, προσφέρει 24ωρη υποστήριξη του ανοσοποιητικού και βοηθά στην επαναφορά των φυσιολογικών σωματικών & πνευματικών λειτουργιών. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ester-C® Plus Effervescent: 

  • Περιέχει την επιστημονικά μελετημένη Ester-C®, Βιταμίνες Β, Ψευδάργυρο και Μαγνήσιο.
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 
  • Βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας.

 Στη SOLGAR®, εδώ και 75 χρόνια, ειδικευόμαστε σε ένα πράγμα: να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε συμπληρώματα διατροφής. Γι’ αυτό, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, δημιουργήσαμε την καινοτόμα φόρμουλα Ester-C® Plus Effervescent σε αναβράζουσα μορφή, ιδανική για όσους δυσκολεύονται στην κατάποση ταμπλετών, που συμβάλλει αποτελεσματικά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. "

Share this article: