Αρχική > Αμινοξέα > Acetyl-L-Carnitine 250 mg Vegetable Capsules

Acetyl-L-Carnitine 250 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 30
  • Ανήκει στη σειρά αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας στα εγκεφαλικά κύτταρα
  • Εύκολα απορροφήσιμη φυτική κάψουλα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97644/18.12.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
To Solgar® Acetyl-L-Carnitine 250 mg συγκαταλέγεται στη σειρά προϊόντων αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar, που περιέχει Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη, ένα μόριο που υπάρχει στον εγκέφαλο, το συκώτι και το νεφρό.


Η Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη είναι παρόμοια με το αμινοξύ L-Καρνιτίνη. Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτεΐνης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Ταξινομούνται σε «βασικά» ή «μη βασικά», με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται από το σώμα και για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών. Ανεπαρκής πρόσληψη βασικών αμινοξέων αυξάνει την ανάγκη του σώματος για μη βασικά αμινοξέα, είτε μέσω της διατροφής ή με πρόσληψη συμπληρωμάτων. Οι τροφές που αυξάνουν την πρόσληψη αμινοξέων είναι κρέας, φασόλια, τυρί και αυγά.


Η Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη υπάρχει στον εγκέφαλο, το συκώτι και το νεφρό. Σε αντίθεση με την L-Καρνιτίνη, η Ακέτυλο-L-Καρνιτίνη μπορεί να διαπεράσει το αιματοεγκεφαλικό φράγμα και συμμετέχει στο μεταβολισμό εγκεφαλικής ενέργειας βοηθώντας στη μεταφορά λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου καίγονται και χρησιμοποιούνται ως καύσιμο.


Το Solgar® Acetyl-L-Carnitine 250 mg χορηγείται με 1 φυτική κάψουλα την ημέρα για εύκολη κατανάλωση.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Acetyl-L-Carnitine (ως υδροχλωρική)

250mg

διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σόγια, γλουτένη, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με νερό ή χυμό ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.