ΝΕΑ Ester-C Plus Effervescent από τη SOLGAR®

Αρχική > Blog > Διατροφή > ΝΕΑ Ester-C Plus Effervescent από τη SOLGAR®

ΝΕΑ Ester-C Plus Effervescent από τη SOLGAR®

Τώρα η Ester-C και σε αναβράζουσα μορφή!

ΝΕΑ Ester-C Plus Effervescent από τη SOLGAR®

Η ισορροπημένη διατροφή, ο καλός και ποιοτικός ύπνος μαζί με ένα ποτήρι βιταμίνη C μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική ασπίδα του οργανισμού απέναντι στις ιώσεις και την εποχική γρίπη. Όπως είναι γνωστό η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τονώνοντας αποτελεσματικά την άμυνα του οργανισμού.

 

Για τον λόγο αυτό, η SOLGAR® δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα Ester-C® Plus Effervescent σε αναβράζουσα μορφή, ιδανική για όσους δυσκολεύονται στην κατάποση ταμπλετών! Η Ester-C® Plus Effervescent από τη SOLGAR®, με υπέροχη γεύση πορτοκαλιού, προσφέρει 24ωρη υποστήριξη του ανοσοποιητικού και βοηθά στην επαναφορά των φυσιολογικών σωματικών & πνευματικών λειτουργιών.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ester-C® Plus Effervescent:

  • Περιέχει την επιστημονικά μελετημένη Ester-C®, Βιταμίνες Β, Ψευδάργυρο και Μαγνήσιο
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας

 

Στη SOLGAR® εδώ και 75 χρόνια ειδικευόμαστε σε ένα πράγμα: να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε συμπληρώματα διατροφής. Γι’ αυτό, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, δημιουργήσαμε την καινοτόμα φόρμουλα Ester-C® Plus Effervescent σε αναβράζουσα μορφή, ιδανική για όσους δυσκολεύονται στην κατάποση ταμπλετών, που συμβάλλει αποτελεσματικά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

SHARE:

Σχετικά Προϊόντα