Νέα Καμπάνια SOLGAR® με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη και τον Άγγελο Λάντο

Αρχική > Blog > Νέα> Νέα Καμπάνια SOLGAR® με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη και τον Άγγελο Λάντο

Νέα Καμπάνια SOLGAR® με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη και τον Άγγελο Λάντο

Νέα Καμπάνια SOLGAR® με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη και τον Άγγελο Λάντο

Μέσα από τις ιστορίες τριών διαφορετικών ανθρώπων, που έγιναν… ταινίες, η SOLGAR® μας «διηγείται» και μας υπενθυμίζει τις αξίες που διέπουν τη μάρκα για περισσότερα από 70 χρόνια. Οι πρωταγωνιστές των ιστοριών περιγράφουν τις καθημερινές τους προσπάθειες για υγεία, ευεξία και επιτυχία με τη SOLGAR® να είναι δίπλα τους αλλά και δίπλα σε κάθε ένα από εμάς, αποδεικνύοντας ότι μέσα από τα προϊόντα της, βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους να γράψουν τις δικές τους καθημερινές ιστορίες, τα δικά τους #solgarstories.

Πρόσωπα της καμπάνιας είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Τσαπατάκης και ο βραβευμένος δύο φορές με αστέρι Michelin, σεφ Άγγελος Λάντος. Με παράδειγμα τους γνωστούς και επιτυχημένους αυτούς επαγγελματίες, στόχος των #solgarstories είναι να αναδείξουν, πώς τα συμπληρώματα διατροφής SOLGAR® συμβάλλουν στην καθημερινή προσπάθειά τους να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν τα δικά τους μικρά και μεγάλα εμπόδια.

Μέσα από την καμπάνια #solgarstories η ίδια η SOLGAR® θέλει να υπενθυμίσει στους θεατές τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, όπως είναι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, η εξειδίκευση και η επιστημονική μελέτη που κρύβεται πίσω από κάθε φόρμουλα. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες που επιλέγονται για την παρασκευή όλων των Συμπληρωμάτων Διατροφής SOLGAR® συντελούν στο να προσφέρει στους καταναλωτές της ό,τι χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες!

Μέσω των #solgarstories, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να εμπνευστεί, να αποκτήσει ισχυρότερα κίνητρα, να πάρει τη δύναμη που χρειάζεται και να γράψει τη δική του καθημερινή και επιτυχημένη ιστορία, τη δική του «ιστορία SOLGAR®».

Δες εδώ όλες τις #solgarstories

SHARE: