Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Fish Gel Ubiquinol 100 mg

Fish Gel Ubiquinol 100 mg

Μαλακές Κάψουλες 60
  • Παρέχει 100 mg υψηλής βιοδιαθέσιμης, κλινικά ερευνημένης ουμπικινόλης
  • CoQ-10 μορφή έτοιμη για άμεση απορρόφηση από το σώμα
  • Ζελατίνη ψαριού φυσικής προέλευσης
  • Ιδανικό για όσους θέλουν να αποφύγουν μορφές ζελατίνης βοοειδών και χοίρων
  • Βολική μορφή μιας ημέρας
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 50007/ 08.07.2011
Parve Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:

Το Fish Gel Ubiquinol της SOLGAR παρέχει 100 mg, του επιστημονικά ερευνημένου συστατικού CoQ-10 στον κόσμο, το Kaneka Ubiquinol. ™

 

Το Fish Gel Ubiquinol 100 mg αποτελεί την ενεργό μορφή του συνενζύμου CoQ-10. Το συνένζυμο CoQ-10 υπάρχει σε δύο χημικές μορφές - οξειδωμένο (ουβικινόνη) και μειωμένο (ουβικινόλη). Η ουβικινόλη βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στους ιστούς του σώματος που είναι πολύ μεταβολικά δραστικοί όπως οι σκελετικοί μύες, οι καρδιακοί μύες και τα ηπατικά κύτταρα.

Σε νεότερους, υγιείς ενήλικες η μετατροπή της ουβικινόνης (η πιο κοινή μορφή CoQ-10) σε ουβικινόλη στα κύτταρα του σώματος είναι σχεδόν άμεση. Ωστόσο, καθώς γερνάμε τα επίπεδα CoQ-10 μειώνονται και η μετατροπή του CoQ-10 (ουβικινόνη) σε ουβικινόλη είναι λιγότερο αποτελεσματική.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για ευκολία χρήσης λαμβάνοντας υπόψη τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή, παρέχοντας υψηλής ποιότητας Ubiquinol σε μαλακή ζελατίνη ψαριού βιώσιμης προέλευσης.

Χρήσιμο για άτομα με ενεργό τρόπο ζωής, άτομα άνω των 40 ετών ή για όσους επιθυμούν γενική ευεξία.

Ανά μία (1) κάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 

Ουμπικινόλη (ως Kaneka UbiquinolTM)
(ηνηγμένη μορφή CoQ-10)

100mg

 

Θρεπτικά Συστατικά:

Αντιοξειδωτική Φυτικής Βάση

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης δεν έχει παραβιαστεί πριν από τη χρήση.