Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Folacin (Folic Acid) 800μg Tablets

Folacin (Folic Acid) 800μg Tablets

Ταμπλέτες 100
  • Βοηθά στην πρόληψη των συγγενών δυσλειτουργιών του νευρικού συστήματος στο αναπτυσσόμενο έμβρυο
  • Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των ψυχολογικών λειτουργιών
  • Βοηθά στην μείωση του αισθήματος κόπωσης
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 67902/05.09.2013
Soya Free Sugar Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το συμπλήρωμα διατροφής Folacin (Folic Acid) 800 µg της Solgar®, επίσης γνωστό και ως Βιταμίνη Β9, συμβάλλει σε διάφορες διεργασίες μέσα στον οργανισμό, αλλά είναι κυρίως γνωστό για τη στήριξη της ανάπτυξης του μητρικού ιστού, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το φολικό οξύ, είναι ένα συμπλήρωμα το οποίο συνίσταται να λαμβάνεται από έγκυες γυναίκες, αλλά και σε εκείνες που προσπαθούν να συλλάβουν. Δύναται να βρεθεί σε διάφορα τρόφιμα, όπως σκούρα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά αλλά για να είναι σίγουρο ότι θα φτάσουμε στα κατάλληλα επίπεδα πρόσληψης - ειδικότερα πριν και μετά την σύλληψη - συνίσταται η λήψη συμπληρώματος. Τα χαμηλά επίπεδα φυλλικού οξέος, έχουν αποδειχθεί ως ένας παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη νευρικών δυσλειτουργιών στο αναπτυσσόμενο έμβρυο. Αυτή η σημαντική βιταμίνη του συμπλέγματος Β, ρυθμίζει τα υγιή επίπεδα ομοκυστεΐνης, ενώ συμβάλλει παράλληλα στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας αλλά και τη γενική ευημερία του οργανισμού. 1 δισκίο Solgar® Φολίνη (φυλλικό οξύ) 800 μg συμβάλλει: 1) Στην ανάπτυξη των μητρικών ιστών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, 2) Στον κανονικό σχηματισμό του αίματος, 3) στον ομαλός μεταβολισμό ομοκυστεΐνης, 4) στην βελτίωση των ψυχολογικών λειτουργιών, 5) στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης. Το Folate έχει και έναν επιπλέον ρόλο και στη διαδικασία της διαίρεσης κυττάρων.

Ανά μία (1) ταμπλέτα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό οξύ φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

κόμμι κυτταρίνης

Folacin (folic acid prep.)

800μg

400%

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, καλαμπόκι, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Φολικό Οξύ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.