Αρχική > Αμινοξέα > L-Phenylalanine 500 mg Vegetable Capsules

L-Phenylalanine 500 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Βασικό αμινοξύ
  • Προάγγελος της Τυροσίνης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ντοπαμίνης και αδρεναλίνης
  • Σημαντικό για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών
  • Ανήκει στη σειρά αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97645/18.12.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® L-Phenylalanine 500 mg Vegetable Capsules ανήκει στη σειρά προϊόντων αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar και περιέχει L-Φαινυλαλανίνη, ένα βασικό αμινοξύ που λειτουργεί ως προάγγελος της Τυροσίνης.


Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτεΐνης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Ταξινομούνται σε «βασικά» ή «μη βασικά», με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται από το σώμα και για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών. Ανεπαρκής πρόσληψη βασικών αμινοξέων αυξάνει την ανάγκη του σώματος για μη βασικά αμινοξέα, είτε μέσω της διατροφής ή με πρόσληψη συμπληρωμάτων. Οι τροφές που αυξάνουν την πρόσληψη αμινοξέων είναι κρέας, φασόλια, τυρί και αυγά


Η L-Φαινυλαλανίνη είναι προάγγελος της Τυροσίνης, που χρησιμοποιείται για το σχηματισμό ορμονών, όπως η επινεφρίνη, η νορεπινεφρίνη, η DOPA και η ντοπαμίνη.


Το Solgar® 500 mg L-Phenylalanine χορηγείται σε πρακτική φυτική κάψουλα, μία φορά την ημέρα.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

L-Phenylalanine

500mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (φυτική κυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέ-λευσης)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

L- Φαινυλαλανίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με νερό ή χυμό ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.