Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Red Yeast Rice 600mg Vegetable Capsules

Red Yeast Rice 600mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Κόκκινος μύκητας ανεπτυγμένος σε ρύζι (Monascus purpureus)
  • Υψηλών προδιαγραφών ποιότητας
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97744/19.12.2013
Gluten Free Sugar Free Wheat Free Vegan
SHARE:
Το Red Yeast Rice της Solgar® αποτελεί μέρος της παραδοσιακής κινεζικής διατροφής για αιώνες και είναι το υποπροϊόν της ζύμωσης μαγειρεμένου ρυζιού σε συνδυασμό με μαγιά Monascus purpureus.

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Κόκκινος μύκητας ανεπτυγμένος σε ρύζι (Monascus purpureus) [περιέχει σόγια] σε σκόνη

600mg (0,3mg μονακολίνη)

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

 

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

 

Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου)

 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

 

Θρεπτικά Συστατικά:

Εκχύλισμα κόκκινης μαγιάς (mpnacolin K)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία-δύο (1-2) φυτοκάψουλες, μία-δύο (1-2) φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να καταναλώνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, παιδιά κάτω των 18 ετών και ενηλίκους άνω των 70 ετών. Να μην καταναλώνεται αν καταναλώνετε ήδη άλλα προϊόντα που περιέχουν ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση από ερυθρό ζυμομύκητα. Ζητήστε τη συμβουλή γιατρού σχετικά με την κατανάλωση αυτού του προϊόντος εάν εμφανίσετε προβλήματα υγείας ή εάν καταναλώνετε φαρμακευτική αγωγή. Να μην καταναλώνεται αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της χοληστερόλης. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα.

Σχετικά Προϊόντα