Αρχική > Φυτικά Εκχυλίσματα & Βότανα > SFP Ginkgo Biloba Leaf Extract Vegatable Capsules

SFP Ginkgo Biloba Leaf Extract Vegatable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Εκχύλισμα Ginkgo biloba υψηλής δραστικότητας και απόδοσης
  • Παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών
  • Υποστηρίζει την πνευματική εγρήγορση
  • Συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης
  • Vegan, Vegetarian, Kosher
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 7720/13.01.2014
Parve Dairy Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Ginkgo Βiloba είναι φυτικό εκχύλισμα το οποίο χρησιμοποιείται στην κινέζικη ιατρική εδώ και 5000 χρόνια, λόγω των ευεργετικών του ιδιοτήτων για την υγεία του εγκεφάλου και της αναπνευστικής οδού. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών εκατοντάδες επιστημονικές έρευνες επιβεβαίωσαν πολλές από τις παραδοσιακές χρήσεις του Ginkgo Biloba. Η μοντέρνα κλινική χρήση εστιάζει στις θετικές επιδράσεις του Ginkgo Biloba στην κυκλοφορία, στην ενίσχυση της μνήμης και στη χρήση του ως αντιοξειδωτικό. Το Ginkgo Biloba Leaf Extract της Solgar είναι ένα ενισχυμένο φυτικό εκχύλισμα, το οποίο συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφορίας, ειδικά του εγκεφάλου και είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις αδύνατης μνήμης, κατάθλιψης, απώλειας εγρήγορσης, εμβοών, κρύων άκρων και γεροντικής άνοιας. Επίσης το Ginkgo Biloba Leaf Extract παρουσιάζει αντιαλλεργικές ιδιότητες. Το Ginkgo Biloba Leaf Extract της Solgar είναι ένα ισχυρό, άριστης ποιότητας τιτλοδοτημένο απόσταγμα με όλες τις συνεργιακές και ωφέλιμες ιδιότητες του Ginkgo Biloba που απαντώνται στη φύση.

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

τιτλοδοτημένο εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) σε σκόνη (21,6mg [24%] ginkgoflavoglycosides, 5,4mg [6%] terpene lactones)

90mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

ακατέργαστα φύλλα Ginko biloba (Ginkgo Biloba) σε σκόνη

45mg

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικά (PhytO2 XTM: ειδικό μίγμα φυσικών αντιοξειδωτικών που διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Gingko (Ginkgo biloba)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία-δύο (1-2) φυτοκάψουλες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.