Αρχική > All > St John's Wort '175' Herb Extract Vegetable Capsules

St John's Wort '175' Herb Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη ψυχικής ισορροπίας
  • Δρα θετικά σε καταστάσεις νευρικής υπερέντασης και ανησυχίας
  • Kosher
  • Χωρίς γλουτένη, σίτο και γαλακτοκομικά
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 96123/13.12.2013
Gluten Free Parve Dairy Free Wheat Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το συμπλήρωμα διατροφής St. John ’s Wort Herb Extract (Hypericum perforatum) της Solgar® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του στρες και της έντονης ανησυχίας καθώς περιέχει φυσικά φλαβονοειδή. Το St. John's Wort είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα βότανα στην Ευρώπη. Τα λουλούδια του φυτού ανθίζουν περίπου την εποχή της Ημέρας του Αγίου Ιωάννη-24 Ιουνίου-όπου είναι το όνομα του Αγίου Ιωάννη του Wort. Στα εκχυλίσματα τυποποιημένης πλήρους δραστικότητας μας, τα ενεργά συστατικά είναι πάντα ακριβώς ίδιας αντοχής, τα αποτελέσματα δεν διαφέρουν από μπουκάλι σε μπουκάλι. Η ακατέργαστη σκόνη βοτάνων προστίθεται στην πλειοψηφία των τυποποιημένων προϊόντων μας Full Potency ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι ενώσεις που υπάρχουν στο αρχικό βότανο είναι επίσης παρούσες στο τελικό προϊόν που παρέχεται.

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

ακατέργαστο St. John's Wort (Hypericum Perforatum) σε σκόνη

300mg

τιτλοδοτημένο εκχύλισμα άνθους St. John's Wort (Hypericum Perforatum) [0.5 mg (0,3%) υπερικίνη]

175mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωμα-τωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικό (PhytO2 XTM: ειδικό μίγμα αντιοξειδωτικών που περιλαμβάνεται σε κάθε κάψουλα και διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών)

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.