Αρχική > Λιποτροπικά βοηθήματα > Thermogenic Complex with Svetol Vegetable Capsules

Thermogenic Complex with Svetol Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Συνδυασμός θρεπτικών στοιχείων και φυτικών εκχυλισμάτων
  • Ενισχύει τη θερμογένεση
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική ηπατική λειτουργία
  • Προάγει τα φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
  • Προωθεί τον μεταβολισμό των λιπιδίων
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 59020/10.08.2012
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Sodium Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Thermogenic Complex with Svetol® από τη SOLGAR είναι εξειδικευμένη φόρμουλα που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, στοχεύοντας στην υποστήριξη του μεταβολισμού του σώματος.

Η σύνθεση περιλαμβάνει συστατικά, όπως η Χολίνη, η οποία προάγει το φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και της ομοκυστεΐνης, ενώ προωθεί την ομαλή ηπατική λειτουργία. Επιπλέον, το Χρώμιο υποστηρίζει τον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Επιπρόσθετα με τα βασικά θρεπτικά συστατικά, η σύνθεση περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, όπως ο πράσινος καφές, το πράσινο τσάι, το πιπέρι καγιέν και το μαύρο πιπέρι.

Πιο συγκεκριμένα, το πράσινο τσάι (Camellia sinensis) έχει παραδοσιακές ευεργετικές ιδιότητες. Το πιπέρι καγιέν (Capsicum annum) συμβάλλει σε προγράμματα διαχείρισης βάρους. Επιπλέον, το μαύρο πιπέρι (Piper nigrum) υποστηρίζει την ομαλή ηπατική λειτουργία και κατ’ επέκταση τον μεταβολισμό.

Όλα τα προϊόντα SOLGAR ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα SOLGAR παρασκευάζονται από μελετημένα συστατικά και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου σε συμπληρώματα διατροφής, ως μέρος ενός ολιστικού υγιεινού τρόπου ζωής   – 98% των καταναλωτών προϊόντων SOLGAR συνιστά αυτή τη μάρκα*.

Ανά δύο (2) φυτοκάψουλες περιέχει:   % ΔΤΑ ΕΕ*
Εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ (Svetol®) (Coffea canephora robusta pierre) 400mg  
διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη)    
περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)    
Χολίνη (ως διτρυγική)  25mg  
L-μεθειονίνη  50mg  
Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (4:1) (Camellia sinensis) (ισοδύναμο με 200mg φύλλων)  50mg  
Πιπέρι καγιέν (Capsicum annuum)  50mg  
Ινοσιτόλη 25mg  
αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου)    
Εκχύλισμα από μαύρο πιπέρι (Bioperine®) (Piper nigrum) 5mg  
Χρώμιο (ως πικολινικό) (Chromax®)  150μg 375%

* % Διατροφικές Τιμές Αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χρώμιο
Πράσινος Καφές
L- Μεθειονίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες δύο (2) φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με κάποιο γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Σχετικά Προϊόντα