Αρχική > Λιποτροπικά βοηθήματα > Thermogenic Complex with Svetol Vegetable Capsules

Thermogenic Complex with Svetol Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Συνδυασμός θρεπτικών στοιχείων και φυτικών προϊόντων
  • Ενισχύει το μεταβολισμό λιπαρών
  • Για υγιές ήπαρ
  • Ενισχύει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 59020/10.08.2012
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Thermogenic Complex with Svetol είναι εξειδικευμένη φόρουλα που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και φυτικά προϊόντα και στοχεύει στην υποστήριξη του μεταβολισμού του σώματος.


Αυτό το μείγμα περιλαμβάνει συστατικά, όπως η χολίνη, η ινοσιτόλη, το χρώμιο και η L-μεθειονίνη που ενδυναμώνουν τη διεργασία μετατροπής των θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά) σε ενέργεια. Τα πρόσθετα φυτικά προϊόντα (πράσινος καφές, πράσινο τσάι, καγιέν και μαύρο πιπέρι) προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση για ενδυνάμωση του μεταβολισμού. H Χολίνη είναι υδατοδιαλυτό ιχνοστοιχείο που ενδυναμώνει τη διεργασία μεταβολισμού λιπαρών (λιπιδίων) σε ενέργεια. Η μεταφορά λίπους, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων από το συκώτι στα κύτταρα του σώματος απαιτεί επίσης χολίνη και ενεργεί για τη διατήρηση του συκωτιού χωρίς συσσώρευση λίπους.


Η Χολίνη συμβάλλει επίσης στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστεΐνης.


Η Ινοσιτόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Β8, είναι υδατοδιαλυτό στοιχείο και δημιουργεί ένα δομικό στοιχείο για κάθε κυτταρική μεμβράνη στο σώμα. Λειτουργεί παρόμοια με τη χολίνη. Η Ινοσιτόλη, αν και τεχνικά δεν είναι βασική βιταμίνη Β καθώς μπορεί να δημιουργηθεί στο σώμα, παραμένει πολύ βασικό θρεπτικό συστατικό.


Η L-Μεθειονίνη είναι βασικό αμινοξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία πρωτεϊνών και πεπτιδίων. Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτεΐνης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Ταξινομούνται σε «βασικά» ή «μη βασικά», με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται από το σώμα και για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών.


Το Χρώμιο είναι ιχνοστοιχείο απαραίτητο για το σώμα και την υγιή λειτουργία του. Τα μεταλλικά στοιχεία, όπως οι βιταμίνες, βοηθούν το σώμα να εκτελέσει πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Το Χρώμιο συμμετέχει στο μεταβολισμό, που μετατρέπει τα θρεπτικά συστατικά, όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά, σε ενέργεια. Επιπλέον, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.


Το Χρώμιο συμβάλλει:
  • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών
  • Στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα
Επιπρόσθετα με τα βασικά θρεπτικά συστατικά, αυτή η ισχυρή φόρμουλα περιέχει φυτικά προϊόντα, όπως πράσινος καφές, πράσινο τσάι, καγιέν και μαύρο πιπέρι.


Το εκχύλισμα πράσινου καφέ προέρχεται από κόκκους καφέ που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και αποτελούν πηγή πολυφαινολών.


Το φύλλο πράσινου τσαγιού προέρχεται από το φυτό Camellia Sinensis plant και τα φύλλα του δεν έχουν υποστεί ζύμωση, σε αντίθεση με το μαύρο τσάι και το τσάι oolong.


Το καγιέν χρησιμοποιήθηκε για χιλιετίες ως βότανο φαρμακευτικής χρήσης, καθώς περιλαμβάνει καψαΐκίνη που είναι φυτοχημικό στοιχείο.


Το μαύρο πιπέρι είναι από τα δημοφιλέστερα είδη, ενώ πιστεύεται ότι προσφέρει οφέλη πέρα από το άρωμα στις τροφές.


Το Solgar® Thermogenic Complex καταναλώνεται 2 φορές την ημέρα με Φυτοκάψουλες, που περιλαμβάνουν πλούσιο μείγμα θρεπτικών συστατικών και φυτικών προϊόντων, ενισχύοντας τον υγιή μεταβολισμό.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Εκχύλισμα πράσινου καφέ (Svetol®)(Coffea canephora robusta Pierre)

200mg

Διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

Περίβλημα φυτοκάψουλας (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

Χολίνη (διτρυγική)

12,5mg

L-μεθειονίνη

25mg

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (4:1) (Camellia sinensis)(ισοδύναμο με 200mg φύλλων)

25mg

Πιπέρι καγιέν (Capsicum annum)

5mg

Ινοσιτόλη

12,5mg

Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Εκχύλισμα από μαύρο πιπέρι (Bioperine®) (Piper nigrum) (καρποί)

2,5mg

Χρώμιο (ως πικολινικό) (Chromax®)

75μg

187,5%

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χρώμιο
Πράσινος Καφές
L- Μεθειονίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα