Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Ultimate Bone Support Tablets

Ultimate Bone Support Tablets

Ταμπλέτες 120
 • Εξειδικευμένη φόρμουλα "΄όλα σε ένα" για γερά και υγιή οστά
 • Περιέχει 7 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία για την ενίσχυση των οστών, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνες D3, K2, ψευδάργυρο και μαγγάνιο
 • Παρέχει επιστημονικά μελετημένα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση των οστών
 • Ιδιαίτερα απορροφήσιμες μορφές θρεπτικών στοιχείων για αποτελεσματική χρήση από το σώμα
 • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 80582/16.11.2011
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Ultimate Bone Support είναι επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για να προσφέρει 7 βασικά θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την υγεία των οστών για όλη της ζωής σας. Η διατήρηση υγιών και δυνατών οστών, καθώς μεγαλώνουμε, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με το πέρασμα του χρόνου, το σώμα χάνει την ικανότητα αναδημιουργίας υγιούς οστικής μάζας, καταλήγοντας σε αποδυναμωμένα οστά, ιδιαίτερα στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.


Το οστό είναι ζωντανός ιστός που βασίζεται σε συμβιωτικές αντιδράσεις στο σώμα για να αναδομηθούν υγιή οστά – το παλιό οστό αποσυντίθεται με οστεοκλάστες και το νέο οστό επικάθεται με οστεοβλάστες. Τυχόν ανισορροπία στη δραστηριότητα ενός κυττάρου θα καταλήξει στην επικράτηση ορυκτοποίησης (δημιουργίας) ή απώλειας (επαναρρόφησης) οστού.


Η επίτευξη της βέλτιστης οστικής πυκνότητας σε νεαρή ηλικία και έως τα 30 έτη είναι καθοριστική για την καλή υγεία των οστών στη μετέπειτα ζωή, καθώς μετά τα 30 έτη, αποσυντίθενται περισσότερα οστά από αυτά που παράγονται. Αν και η γενετική είναι η κύρια επίδραση στην υγεία των οστών, υψίστης σημασίας παράγοντες παραμένουν η διατροφή και ο τρόπος ζωής.


Το Solgar® Ultimate Bone Support περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από αμινοξέα σε χηλική, κιτρική και μηλική μορφή, που διασφαλίζουν ότι αυτά τα μεταλλικά στοιχεία απορροφώνται εύκολα και χρησιμοποιούνται από όλες τις ηλικιακές ομάδες και από άτομα με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Ενώ το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο μεταλλικό στοιχείο στα οστά, η χρήση του από το σώμα εξαρτάται από δύο άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά, τη Βιταμίνη D και τη Βιταμίνη Κ, που περιλαμβάνονται σε αυτό το επιστημονικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα.


 • Προηγμένο σύμπλεγμα ασβεστίου με βασικά θρεπτικά συστατικά για την υγεία των οστών
 • Παρέχει μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, καθοριστικά για την ενίσχυση των οστών
 • Ιδανικό για όσους επιθυμούν να πετύχουν τα βέλτιστα επίπεδα θρεπτικών συστατικών που ενδυναμώνουν τα οστά
 • Το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση υγιών οστών
 • Το ασβέστιο βοηθά στην ελάττωση απώλειας της οστικής πυκνότητας μεταλλικών στοιχείων σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Τα χαμηλά επίπεδα οστικής πυκνότητας μεταλλικών στοιχείων είναι παράγοντας κινδύνου για οστεοπορωτικά κατάγματα οστών
 • Η βιταμίνη D3, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών και μυών
 • Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών συνδετικών ιστών
 • Το μαγγάνιο συμβάλλει στη φυσιολογική δημιουργία συνδετικού ιστού και τη διατήρηση υγιών οστών
 • Η βιταμίνη K2 βοηθά στην ενσωμάτωση του ασβεστίου μέσα στο οστό και συμβάλλει στη διατήρηση υγιών οστών


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

ασβέστιο (ως μηλικό διασβέστιο, κιτρικό, δισγλυκινικό)

250mg

31%

μαγνήσιο (ως μηλικό διμαγνήσιο, κιτρικό, δισγλυκινικό)

125mg

33%

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

κόμμι κυτταρίνης

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό οξύ φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

βιταμίνη Κ2 (ως μενακινόνη-7) (περιέχει γάλα και σόγια)

16,25μg

22%

επικάλυψη ταμπλέτας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη)

βόριο (ως βορικό άλλας, κιτρικό οξύ)

0,5mg

ψευδάργυρος (ως δισγλυκινικός)

1,25mg

13%

μαγγάνιο (ως δισγλυκινικό)

0,5mg

25%

χαλκός (ως δισγλυκινικός)

0,125mg

13%

βιταμίνη D (250IU ως D3 prep.)

6,25μg

6%

Δεν περιέχει ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, στάρι, γλουτένη, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

D3 Βιταμίνη D3
Βόριο
Ασβέστιο
Κ2 Βιταμίνη Κ2

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-4 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα