Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Ultimate Calm Daily Support caps

Ultimate Calm Daily Support caps

Ταμπλέτες 30
  • Σχεδιασμένο για να ενισχύσει την αντοχή σας στην έντονη καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής και την υποστήριξη της ψυχικής ηρεμίας
  • Συμβάλλει στην ψυχολογική ισορροπία και την ανάκτηση της θετικής διάθεσης
  • Μοναδική φόρμουλα που περιέχει δύο επιστημονικώς μελετημένα συστατικά – ένα σύμπλεγμα Βιταμινών Β φυσικής προέλευσης (Panmol B-Complex™) και το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Ροδιόλας (Rhodiolife™)
  • Η Ροδιόλα είναι γνωστή για τις προσαρμογενείς της ιδιότητες, υποστηρίζοντας τη βέλτιστη γνωσιακή και πνευματική λειτουργία
  • Οκτώ βιταμίνες Β φυσικής προέλευσης από φύτρα κινόα. Οι βιταμίνες Β υποστηρίζουν την παραγωγή ενέργειας και την φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 101144/26-10-2021
Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Ultimate Calm Daily Support έχει σχεδιαστεί ώστε να ενισχύσει την αντοχή στην έντονη καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής και να υποστηρίξει την πνευματική και ψυχική κατάσταση.

 

Η μοναδική του φόρμουλα περιέχει δύο επιστημονικώς μελετημένα συστατικά που κατέχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας – ένα σύμπλεγμα Βιταμινών Β φυσικής προέλευσης (Panmol™ B-Complex) και ένα

τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Ροδιόλας (Rhodiolife™). Το Ultimate Calm Daily Support είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ακολουθούν πολυάσχολο και τρόπο ζωής με έντονους ρυθμούς και αναζητούν συνεχή υποστήριξη για να καταπολεμήσουν το άγχος και το στρες.

Η Ροδιόλα, είναι πολύτιμη για τις προσαρμογόνες ιδιότητές της. Προσφέρει ισορροπία του νου και του σώματος έναντι της συναισθηματικής πίεσης.

Η SOLGAR χρησιμοποιεί χρησιμοποιεί στο Ultimate Calm Daily Support το επιστημονικώς μελετημένο και τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Rhodiolife® παρέχοντας ένα φάσμα ενώσεων που βρίσκονται στη ρίζα του φυτού.

Ανά μία (1) φυτοκάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

%ΔΤΑ

PANMOL® B-COMPLEX από φύτρα κινόα:

 

 

Νιασίνη (νικοτιναμίδιο)

12mg

75

Παντοθενικό οξύ (D-παντοθενικό ασβέστιο)

3.75mg

63

Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη)

1.27mg

91

Βιταμίνη Β2 (νατριούχος 5’-φωσφορική ριβοφλαβίνη)

0.97mg

69

Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη)

0.9mg

82

Φολικό οξύ

150μg

75

Βιοτίνη (d-Βιοτίνη)

22.5μg

45

Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη)

1.8μg

72

Rhodiolife® Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Ροδιόλα (Rhodiola rosea) (ρίζα)

Τιτλοδοτημένο ώστε να περιέχει 3% ροζαβίνες, 6mg και 1% σαλιδροσίδες, 2mg

200mg

 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια, μαγιά, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνετε μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Σχετικά Προϊόντα