Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > Whey To Go Natural Vanilla Flavour Protein Powder 340 g

Whey To Go Natural Vanilla Flavour Protein Powder 340 g

Σκόνη 12
  • Επιστημονικά προηγμένη φόρμουλα
  • Συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλακτος, L-Γλουταμίνης και Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου
  • Ολιστική προσέγγιση για μυϊκή ενίσχυση
  • Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 56251/3.9.2008
Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Whey To Go Natural Vanilla Flavour Protein Powder 340 g είναι μοναδικός συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε σκόνη, L-Γλουταμίνης και Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου, επιστημονικά σχεδιασμένη για να περιέχει μικροφιλτραρισμένη πρωτεΐνη, χωρίς χρήση θερμότητας ή χημικών στην επεξεργασία. Για μεγαλύτερη ενίσχυση αυτού του εξειδικευμένου προϊόντος, προστέθηκαν L-Γλουταμίνη και Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου.


Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, ενισχύει τη μυϊκή ανάπτυξη και συντήρηση, όταν συνδυάζεται με άσκηση. Η L-Γλουταμίνη υποστηρίζει την τροφοδότηση των μυών, ενώ τα Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου βοηθούν στη μειωμένη διάσπαση πρωτεΐνης και μπορούν να μετατραπούν σε νευροδιαβιβαστές. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών θα παρέχει ολιστική προσέγγιση στη σύνθεση των μυών.


1 κουταλιά Solgar® Whey To Go Natural Vanilla Flavour Protein Powder 340 g στο γάλα, το νερό ή το χυμό προσφέρει όλα τα ευεργετικά οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε σκόνη, της L-Γλουταμίνης και των Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Θρεπτικά Συστατικά:

Ορός γάλακτος

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μεζούρα (34g) καθημερινά διαλυμένο σε ένα ποτήρι (237ml) νερό ή γάλα. Ανακατέψτε καλά. Λάβετε υπόψη τις επιπλέον θερμίδες και / ή πρωτεΐνες που λαμβάνετε από το γάλα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.