ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ MENOPRIME ΑΠΟ ΤΗ SOLGAR®

Κυρίως κείμενο

Η εμμηνόπαυση είναι μία «φυσιολογική» εξέλιξη στη ζωής της γυναίκας και θεωρείται ως μία περίοδος-ορόσημο, καθώς σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της αναπαραγωγικής της ζωής, ενώ ταυτόχρονα πυροδοτεί μια σειρά αλλαγών στον οργανισμό της. 

Τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι ίσως χαρακτηριστικά σε κάθε γυναίκα και παρότι είναι απόλυτα φυσιολογικά και αναμενόμενα, αφού συνδέονται με τις ορμονικές μεταπτώσεις αυτής της περιόδου, μπορούν να υποβαθμίσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής της. Γι’ αυτό τον λόγο, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, κάθε γυναίκα χρειάζεται την κατάλληλη υποστήριξη για τη διαχείριση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και την ενίσχυση της καλής διάθεσης. 

Η SOLGAR®  παρουσιάζει τη βραβευμένη φόρμουλα γυναικείας υγείας, το MenoPrime, που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να διαχειρίζονται τις αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό τους στην περίοδο της εμμηνόπαυσης αποτελεσματικά. Το MenoPrime είναι ένας μοναδικός συνδυασμός δύο κλινικά μελετημένων βοτανικών εκχυλισμάτων, το Siberian Rhubarb (ERr-731®) και το Saffron (Affron®) που προσφέρουν µη-ορµονική, φυτική υποστήριξη στις γυναίκες. 

Πιο συγκεκριμένα,

Το MenoPrime της SOLGAR®:   

  • Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.
  • Βοηθά στην υποστήριξη της χαλάρωσης & στη διατήρηση της θετικής διάθεσης.
  • Συμβάλλει στη συναισθηματική και ορμονική ισορροπία. 
  • Προσφέρει φυτική, μη-ορμονική υποστήριξη για γυναίκες άνω των 45 ετών. 

  
Πρόσφατα, η καινοτόμα φόρμουλα του MenoPrime, κέρδισε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα «Supplement  Awards 2021». Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το βραβείο «GOLD» στην κατηγορία «Καλύτερο Συμπλήρωμα για την Εμμηνόπαυση», ενώ κατέκτησε το βραβείο «PLATINUM» ως το προϊόν με την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις κατηγορίες. Δύο βραβεύσεις, ιδιαίτερα σημαντικές για τη SOLGAR®, όχι μόνο γιατί επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε έναν ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο, αλλά κυρίως γιατί αναγνωρίζεται, η αξιοπιστία, η καινοτομία, καθώς και η επιστημονικότητα που διέπουν το brand όλα αυτά τα χρόνια. 

Share this article: