ΓΙΑ ΤΗ SOLGAR®, ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Και αυτή είναι η αποστολή μας για πάνω από 75 Χρόνια.

Από το 1947 μέχρι και σήμερα, επιλέγουμε να σχεδιάζουμε επιστημονικά μελετημένες φόρμουλες και να δημιουργούμε καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής, σχεδιασμένα μόνο από ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κάτω από κάθε χρυσό καπάκι SOLGAR®, υπάρχει ένα κεχριμπαρένιο γυάλινο μπουκάλι που περιέχει ιστορίες δεκαετιών ενδελεχούς έρευνας, καινοτομίας, επιστήμης και δέσμευσής μας στην υγεία και στην ευεξία.

Image
Image
Image

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η SOLGAR® έχει μία μεγάλη γκάμα από βραβευμένες καινοτόμες φόρμουλες, με πολυάριθμες πατέντες και κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, σε διαφορετικές μορφές (ταμπλέτες, κάψουλες, κλπ.) και περιεκτικότητες που βασίζονται σε ενδελεχή επιστημονική έρευνα και τεκμηρίωση.

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είτε είσαι μαζί μας για δεκαετίες, είτε μόλις ήρθες μαζί μας στο ταξίδι της υγείας και της ευεξίας, εμείς θα συνεχίσουμε να πληρούμε μόνο τα καλύτερα πρότυπα και να υποστηρίζουμε το «Gold Standard» στα συμπληρώματα διατροφής, για εσένα και την οικογένειά σου.

Και σε όλους εσάς, που έχετε ήδη δώσει χώρο στο ντουλάπι σας για το χρυσό καπάκι με το κεχριμπαρένιο γυάλινο μπουκάλι της SOLGAR®, σας ευχαριστούμε.

Image
Image Image Image Image