Αρχική > Προβιοτικά > Advanced Multi-Billion Dophilus Vegetable Capsules

Advanced Multi-Billion Dophilus Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Πηγή ευεργετικών μικροοργανισμών
  • Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων βακτηρίων
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου
  • Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 7063/31.1.2007
Gluten Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Advanced Multi-Billion Dophilus από τη SOLGAR είναι φόρμουλα χωρίς γαλακτοκομικά με 4 ειδικά καλλιεργημένα στελέχη L. acidophilus, LA-5®, B. lactis, BB-12®, L. paracasei, L. CASEI 431® και L. rhamnosus GG, LGG®. Κάθε κάψουλα παρέχει 1.25 δισεκατομμύρια ειδικά καλλιεργημένα στελέχη από 4 τύπους στελεχών, ευεργετικούς μικροοργανισμούς που επιβιώνουν από την οξύτητα του στομαχιού και υπάρχουν στο κάτω πεπτικό σύστημα. Χρησιμοποιεί πρότυπη τεχνολογία πολυσακχαριτών που προστατεύει τα ζωντανά βακτήρια από το στομαχικό οξύ, πριν φτάσει στο έντερο. Η φόρμουλά του αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένο μείγμα που προσφέρει προστασία και τροφή στους οργανισμούς, ενώ ενδυναμώνει το σταθερό χρόνο διατήρησης, καθώς αυτά τα προϊόντα δεν χρειάζονται ψύξη, και την προστασία από το στομαχικό οξύ.

Τα στελέχη που χρησιμοποιούνται στο Advanced Multi-Billion Dophilus της SOLGAR έχουν τύχει εκτεταμένης έρευνας. Τα L. acidophilus, B. lactis, L Paracasei και L. Rhamnosus είναι στελέχη φιλικών βακτηρίων που βρίσκονται από τα φύση στα έντερα. Τα έντερα συμμετέχουν στην πέψη τροφών, στην παραγωγή ορισμένων βιταμινών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το πεπτικό σύστημα διαθέτει τρισεκατομμύρια βακτήρια και ενισχύουν την υγεία του εντέρου, ενώ βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η κατανάλωση τροφών που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως γιαούρτι, τέμπε, τυρί και ξινολάχανο, μπορούν να βοηθήσουν στην άνοδο των επιπέδων φιλικών βακτηρίων. Σε πολλά προϊόντα γιαουρτιού του εμπορίου έχει προστεθεί ζάχαρη, που θρέφει όχι μόνο τα καλά βακτήρια στο έντερο αλλά και τα κακά βακτήρια. Εάν η διατροφή σας δεν περιέχει τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση, ίσως είναι καλή ιδέα η πρόσληψη συμπληρώματος.

Το Advanced Multi-Billion Dophilus της SOLGAR είναι ο ασφαλής τρόπος αύξησης των επιπέδων φιλικών βακτηρίων στο έντερο. Όλα τα στελέχη έχουν το Τεκμήριο Αναγνωρισμένης Ασφάλειας (QPS) από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA).

 

 

Ανά μία (1) φυτική κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Σύμπλεγμα Advanced Multi-Billion Dophilus [διογκωτικοί παράγοντες (μαλτοδεξτρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αλγινικό νάτριο, προβιοτικές καλλιέργειες, αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου,στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)] που παρέχει:

5 δισεκατ. Μικροοργανισμούς (L-acidophilus LA-5®1,25 δισεκ., L. paracasei, L. CASEI 431®1,25 δισεκ., L. rhamnosus GG, LGG® 1,25 δισεκ., B.lactis BB-12® 1,25 δισεκ.)

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

Δεν περιέχει ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά,γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

L. acidophilus
LA-5 ®
B. Lactis
BB-12 ®
L. paracasei
L. CASEI 431 ®
L. rhamnosus GG
LGG ®

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.