Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Astaxanthin 5 mg Softgels

Astaxanthin 5 mg Softgels

Μαλακές Κάψουλες 30
  • Πλούσια πηγή καροτενοειδών
  • Προέρχεται από φύκια γλυκού νερού
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28168/19.04.2012
Gluten Free Dairy Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Astaxanthin 5 mg περιέχει Ασταξανθίνη, έναν τύπο καροτενοειδούς, φυσική χρωστική ουσία που βρίσκεται σε πολλές τροφές.


Τα καροτένια υπάρχουν κυρίως σε φρούτα και λαχανικά, με τη βήτα-καροτίνη να συναντάται σε αυτά που έχουν σκούρο πορτοκαλί ή πράσινο χρώμα. Η Ασταξανθίνη προσδίδει ένα έντονο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα στον αστακό, το σολομό και ορισμένα φύκια.


Καθώς ορισμένες διατροφές δεν περιλαμβάνουν μια σειρά φρούτων και λαχανικών, είναι χρήσιμη η πρόσληψη συμπληρώματος για να επιτευχθούν επαρκή επίπεδα καροτενοειδών.


Το Solgar® Astaxanthin 5 mg παρέχει Ασταξανθίνη που προέρχεται από το Haematococcus Pluvialis, φύκι του γλυκού νερού.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα**

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Περίβλημα φυτοκάψουλας (ζελατίνη, φυτική γλυκερίνη)

ηλιανθέλαιο

Ασταξανθίνη (από H. Pluvialis)

5mg

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Ασταξανθίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.