Αρχική > Φυτικά Εκχυλίσματα & Βότανα > Astragalus Root Extract Vegetable Capsules

Astragalus Root Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Εκχύλισμα φυτικού προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας
  • Χρησιμοποιήθηκε στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 20210/21.02.2014
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
To Solgar® Astragalus Root Extract περιέχει Ρίζα Κινεζικού Αστραγκάλους και ανήκει στη σειρά φυτικών προϊόντων Solgar® .


Τα φυτικά προϊόντα Solgar® είναι σχολαστικά επιλεγμένα από φυτά που ευδοκιμούν σε άγρια ή καλλιεργημένη μορφή σε ειδικές φυτικές φάρμες. Τα καλύτερα, πιο φρέσκα φυτικά προϊόντα επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων, όπως η γεωγραφική προέλευση των πρώτων υλών, η αυθεντικότητα των ειδών και οι ιδιότητες των πρώτων υλών. Τα φυτικά προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν από τα πρώτα χρόνια της ανθρωπότητας, καθώς οι ευεργετικές ιδιότητες, πέραν της θρεπτικής τους λειτουργίας, αναγνωρίστηκαν από παλιά. Χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες για να διατηρήσουν την καλή υγεία, ενώ πολλά από τα σημερινά φάρμακα προέρχονται από τα φυτικά προϊόντα. Τα φυτικά προϊόντα συνεχίζουν να αποτελούν τη βάση για την κινέζικη ιατρική, ενώ είναι σημαντικά στοιχεία πολλών ευρωπαϊκών φυσικών θεραπειών. Όπως είπε ο Ιπποκράτης, «Φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας φάρμακο».


Το ανθοφόρο φυτό αστραγκάλους ανήκει στην οικογένεια των ψυχανθών και προέρχεται από την Κίνα. 2000 είδη χρησιμοποιήθηκαν στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική για χιλιάδες χρόνια. Το Αστραγκάλους προέρχεται από τη ρίζα ενός φυτού (Astragalus membranaceus) της οικογένειας των μπιζελιών. Είναι επίσης γνωστό ως milk vetch root και huang qi.


Το Solgar® Chinese Astragalus Root χορηγείται με 1-3 Φυτοκάψουλες την ημέρα, προσφέροντας όλα τα ευεργετικά συστατικά αυτού του ισχυρού φυτικού προϊόντος.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Ακατέργαστη ρίζα astragalus σε σκόνη

250mg

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας astragalus (1mg [0,5%] triterpene γλυκοσίδες) σε σκόνη

225mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικά (PhtyO2X: κονιορτοποιημένο μείγμα από β-καροτίνη και ασκορβικό οξύ)

Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Αστράγαλος (Astragalus membranaceus)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.