Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Boron 3 mg Vegetable Capsules

Boron 3 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 100
  • Παρέχονται 3 mg ανά κάψουλα
  • Διατίθεται σε εύληπτες Φυτοκάψουλες
  • Μεταλλικό στοιχείο εξαιρετικής ποιότητας
  • Το βόριο είναι στοιχείο που υπάρχει στη διατροφή & το ανθρώπινο σώμα σε ιχνοποσότητες
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 90701/26.11.2013
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
To βόριο είναι σημαντικό μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται σε μη επεξεργασμένες τροφές, όπως τα φασόλια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και το αβοκάντο, καθώς και σε φρούτα, όπως τα μούρα, τα πορτοκάλια και τα σταφύλια. Ίχνη του βορίου βρίσκονται επίσης στο πόσιμο νερό. Πρόκειται για σημαντικό μεταλλικό στοιχείο, ιδιαίτερα για όσους ακολουθούν περιορισμένη διατροφή, όπως η αυστηρή χορτοφαγική.


Με 1 δισκίο Solgar® Boron, κατάλληλο για χορτοφάγους και όσους ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, λαμβάνετε 3 mg βορίου.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Θρεπτικά Συστατικά:

Βόριο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.