Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Calcium Citrate with Vitamin D3 Tablets

Calcium Citrate with Vitamin D3 Tablets

Ταμπλέτες 60
 • Φόρμουλα υψηλής δραστικότητας
 • Πρακτικό συμπλήρωμα με δύο βασικά θρεπτικά στοιχεία, γνωστά για τον αποτελεσματικό συνδυασμό στην ενισχυμένη απορρόφηση ασβεστίου
 • Εύχρηστες για το σώμα μορφές Ασβεστίου και Βιταμίνης D
 • Ιδανικός σύμμαχος για υγιή οστά και δόντια (σε συνδυασμό με διατροφή, άσκηση και τρόπο ζωής)
 • Χορτοφάγοι, Κοσέρ, Χαλάλ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ:  7154/29.01.2015
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Sodium Free Vegetarian
SHARE:
Η Solgar παρασκεύασε μία φόρμουλα υψηλής δραστικότητας που συνδυάζει το κιτρικό ασβέστιο με τη Βιταμίνη D3. Η απορρόφηση ασβεστίου απαιτεί Βιταμίνη D, μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, ενώ συνδυάζοντας τα παραπάνω σε μία φόρμουλα, διασφαλίζονται τα μέγιστα οφέλη αυτού του συμπληρώματος.


Το ασβέστιο είναι το μεταλλικό στοιχείο που υπάρχει περισσότερο στο σώμα μας και αποθηκεύεται κυρίως στα οστά. Είναι απαραίτητο για δυνατά και υγιή οστά και δόντια. Με το πέρασμα του χρόνου, η απορρόφηση ασβεστίου ελαττώνεται, συνεπώς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνουμε αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή μας καταναλώνοντας γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα, γιαούρτι και τυρί. Η πρόσληψη επαρκών επιπέδων Ασβεστίου ως τμήμα μιας υγιούς διατροφής, σε συνδυασμό με σωματική δραστηριότητα, μπορεί να μειώσει τους κινδύνους για τα οστά στη μετέπειτα ζωή μας. Όταν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε επαρκή επίπεδα ασβεστίου μέσω της διατροφής μας, συνιστάται η λήψη συμπληρώματος. Το Solgar® Calcium Citrate with Vitamin D3 διατίθεται σε κιτρική μορφή: μια ιδιαίτερα απορροφήσιμη μορφή μεταλλικών στοιχείων, σε σύγκριση με τα συνηθέστερα διαθέσιμα οξείδια, συνεπώς ιδανική λύση για άτομα με πεπτικά προβλήματα.


Η Βιταμίνη D3 είναι μια μορφή της D που χρησιμοποιεί εύκολα το σώμα και βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση του ασβεστίου από το σώμα. Γνωστή ως «βιταμίνη του ήλιου», προσφέρει πολυάριθμα οφέλη, με καλά τεκμηριωμένα αποτελέσματα και πάντα σε άμεση συσχέτιση με τη βέλτιστη υγεία των οστών.


4 Ταμπλέτες Solgar® Calcium Citrate with Vitamin D3 Tablets την ημέρα συμβάλλουν:
 • Στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία (ασβέστιο)
 • Στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών (ασβέστιο και Βιταμίνη D)
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (Βιταμίνη D)
 • Στη φυσιολογική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου (Βιταμίνη D)
 • Στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα (Βιταμίνη D)
 • Στη διατήρηση της φυσικής μυϊκής λειτουργίας (Βιταμίνη D)
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 4 ταμπλέτες περιέχει:

 

%ΔΤΑ ΕΕ*

Ασβέστιο (ως κιτρικό) 

1000mg

125%

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φωσφορικό διασβέστιο)

   

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

   

κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς

   

παράγοντες επικάλυψης ταμπλέτας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη (από λάδι ελαιοκράμβης), πυριτικό μαγνήσιο, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

   

Βιταμίνη D3 (600IU, ως χοληκαλσιφερόλη)

15μg

300%

% Διατροφικές Τιμές Αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά και τεχνητά αρώματα. Κατάλληλο για Vegetarians.

Θρεπτικά Συστατικά:

Κιτρικό Ασβέστιο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, τέσσερις (4) ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από φως και υγρασία, μακριά από παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν τη χρήση.