Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Calcium Magnesium Citrate Tablets

Calcium Magnesium Citrate Tablets

Ταμπλέτες 50
 • Ιδιαίτερα απορροφήσιμη μορφή μαγνησίου
 • Πρακτικό συμπλήρωμα με αυτά τα βασικά θρεπτικά στοιχεία για καλή υγεία σε οστά, δόντια, μύες και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Ενισχύει τη λειτουργία μυϊκού και νευρικού συστήματος
 • Ενισχύει την απελευθέρωση ενέργειας και ελαττώνει την κόπωση
 • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ, Χαλάλ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 90698/26.11.2013
Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Calcium Magnesium Citrate Tablets περιέχει τα βασικά θρεπτικά συστατικά Ασβέστιο και Μαγνήσιο.


Το ασβέστιο είναι το μεταλλικό στοιχείο που υπάρχει περισσότερο στο σώμα μας και αποθηκεύεται κυρίως στα οστά. Είναι απαραίτητο για δυνατά και υγιή οστά και δόντια. Με το πέρασμα του χρόνου, η απορρόφηση ασβεστίου ελαττώνεται, συνεπώς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνουμε αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή μας καταναλώνοντας γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα, γιαούρτι, τυρί και βούτυρο. Η πρόσληψη επαρκών επιπέδων ασβεστίου ως τμήμα μιας υγιούς διατροφής, σε συνδυασμό με σωματική δραστηριότητα, μπορεί να μειώσει τους κινδύνους για τα οστά και τις αρθρώσεις στη μετέπειτα ζωή μας. Όταν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε επαρκή επίπεδα ασβεστίου μέσω της διατροφής μας, συνιστάται η λήψη συμπληρώματος.


Το μαγνήσιο θεωρείται από τους ειδικούς ζωτικό μεταλλικό στοιχείο που χρειάζεται σε κάθε όργανο του σώματος και βρίσκεται σε φυσική μορφή σε φυλλώδη πράσινα λαχανικά. Συνιστάται για όλες τις λειτουργίες, από την ενίσχυση της ηρεμίας, την ενδυνάμωση της μυϊκής λειτουργίας, έως την απελευθέρωση ενέργειας από τις τροφές και άρα την ελάττωση της κόπωσης, καθώς και την διατήρηση ισορροπημένου πνεύματος. Το Solgar® Calcium Magnesium Citrate διατίθεται σε κιτρική μορφή, που είναι ιδιαίτερα απορροφήσιμη μορφή μαγνησίου, σε σύγκριση με τις συνηθέστερες διαθέσιμες μορφές οξειδίων. Το κιτρικό μαγνήσιο αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα με πεπτικά προβλήματα ή όσους δεν απορροφούν εύκολα άλλες μορφές μεταλλικών στοιχείων.


Το Solgar® Calcium Magnesium Citrate προσφέρει μαγνήσιο και ασβέστιο με 5 Ταμπλέτες καθημερινά, ενισχύοντας τη βέλτιστη υγεία.


Το ασβέστιο συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία
 • Στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών
Το μαγνήσιο συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • Στην απελευθέρωση ενέργειας και την ελάττωση κόπωσης και κούρασης
 • Στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία
 • Στη διατήρηση υγιών οστών
 • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά πέντε (5) ταμπλέτες περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΔΤΑ

Ασβέστιο (ως κιτρικό)

1000mg

125%

Μαγνήσιο (ως οξείδιο, κιτρικό)

500mg

133%

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό οξύ, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

   

Κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς

   

Παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη [από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας], καρναουβικός κηρός)

   

Δεν περιέχει ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Μαγνήσιο
Ασβέστιο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, πέντε (5) ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η δόση Mαγνησίου μπορεί να προκαλέσει ελαφρά στομαχική διαταραχή σε ευαίσθητα άτομα.