Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Calcium Magnesium Plus Boron Tablets

Calcium Magnesium Plus Boron Tablets

Ταμπλέτες 100
 • Πρακτικός τρόπος πρόσληψης συμπληρώματος με αυτά τα βασικά θρεπτικά στοιχεία για υγιή οστά, δόντια, μύες και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Ενισχύει τη λειτουργία μυϊκού και νευρικού συστήματος
 • Ενισχύει την απελευθέρωση ενέργειας και ελαττώνει την κόπωση
 • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ:  90699/26.11.2013
Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Calcium Magnesium Plus Boron περιέχει τα βασικά θρεπτικά συστατικά Ασβέστιο, Μαγνήσιο και Βόριο.


Το ασβέστιο είναι το μεταλλικό στοιχείο που υπάρχει περισσότερο στο σώμα μας και αποθηκεύεται κυρίως στα οστά. Είναι απαραίτητο για δυνατά και υγιή οστά και δόντια. Με το πέρασμα του χρόνου, η απορρόφηση ασβεστίου ελαττώνεται, συνεπώς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνουμε αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή μας καταναλώνοντας γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα, γιαούρτι, τυρί και βούτυρο. Η πρόσληψη επαρκών επιπέδων ασβεστίου ως τμήμα μιας υγιούς διατροφής, σε συνδυασμό με σωματική δραστηριότητα, μπορεί να μειώσει τους κινδύνους για τα οστά και τις αρθρώσεις στη μετέπειτα ζωή μας. Όταν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε επαρκή επίπεδα ασβεστίου μέσω της διατροφής μας, συνιστάται η λήψη συμπληρώματος.


Το μαγνήσιο θεωρείται από τους ειδικούς ζωτικό μεταλλικό στοιχείο που χρειάζεται σε κάθε όργανο του σώματος και βρίσκεται σε φυσική μορφή σε φυλλώδη πράσινα λαχανικά. Συνιστάται για όλες τις λειτουργίες, από την ενίσχυση της ηρεμίας, την ενδυνάμωση της μυϊκής λειτουργίας, έως την απελευθέρωση ενέργειας από τις τροφές και άρα την ελάττωση της κόπωσης, καθώς και την διατήρηση ισορροπημένου πνεύματος.


Το βόριο είναι σημαντικό μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται σε μη επεξεργασμένες τροφές, όπως τα φασόλια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και το αβοκάντο, καθώς και σε φρούτα, όπως τα μούρα, τα πορτοκάλια και τα σταφύλια. Ίχνη του βορίου βρίσκονται επίσης στο πόσιμο νερό. Τα συμπληρώματα βορίου συνιστώνται ειδικά σε όσους ακολουθούν περιορισμένη διατροφή, όπως η αυστηρή χορτοφαγική.


Το Solgar® Calcium Magnesium Plus Boron προσφέρει μαγνήσιο, ασβέστιο και βόριο με 3 Ταμπλέτες καθημερινά, συμβάλλοντας στη βέλτιστη υγεία.


Το ασβέστιο συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία
 • Στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών
Το μαγνήσιο συμβάλλει:
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • Στην απελευθέρωση ενέργειας και την ελάττωση κόπωσης και κούρασης
 • Στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία
 • Στη διατήρηση υγιών οστών
 • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά τρεις (3) ταμπλέτες περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

% ΔΤΑ ΕΕ

Aσβέστιο (ως ανθρακικό, γλυκονικό, κιτρικό) 1000mg 125
Μαγνήσιο (ως οξείδιο, γλυκονικό, κιτρικό) 400mg 107
διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, κιτρικό οξύ)    
κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς    
αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο, φυτικό στεατικό οξύ)    
παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη [από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας], καρναουβικός κηρός)    
Βόριο (ως βορικό οξύ) 3mg  

* % Διατροφικές Τιμές Αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν περιέχει ζάχαρη, άμυλο, γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, σόγια, μαγιά, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Μαγνήσιο
Βόριο
Ασβέστιο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, τρεις (3) ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με κάποιο γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.