Αρχική > All > Cat's Claw Tablets

Cat's Claw Tablets

Ταμπλέτες 30
  • Συμβάλλει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας 
  • Bοηθά σε γαστροπεπτικές διαταραχές
  •  Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 102776/01.12.2014
Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Cat's Claw της Solgar® ως ισχυρό αντιοξειδωτικό παρέχει διέγερση στο ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις αλλεργιών και λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Ειδικοτερα, το Cat's Claw της Solgar® (Uncaria tomentosa) παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και εμποδίζει τη συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων. Θεωρείται χρήσιμο σε περιπτώσεις αλλεργιών, μολύνσεων από ιούς, μυκητισιακών μολύνσεων, μολύνσεων του αναπνευστικού και αρθρίτιδων. Παράλληλα, μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας καθώς και να ωφελήσει από ένα ευρύ φάσμα γαστρεντερικών διαταραχών όπως η κολίτιδα, τη νόσο του Crohn και το σύνδρομο εντερικής διαπερατότητας.

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Cat’s claw σε σκόνη

1000mg

διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό οξύ φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

επικάλυψη ταμπλέτας (υδροξυπροπυ-λομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη)

κόμμι κυτταρίνης

Κατάλληλο για Vegans. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, καλαμπόκι, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Νύχι της γάτας/ Ουνκάρια (Uncaria tomentosa)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μίa (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.