Αρχική > Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα > Children's Chewable DHA Chewie Gels

Children's Chewable DHA Chewie Gels

Μασώμενα ζελεδάκια 90
  • Ενισχύει τη λειτουργία εγκεφάλου και όρασης
  • Για την υγεία της καρδιάς
  • Ειδικά παρασκευασμένο για παιδιά
  • Πηγή βασικών λιπαρών οξέων DHA και EPA
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Lit'l Squirts Children's Chewable DHA παρασκευάστηκε ειδικά για παιδιά και διατίθεται σε άρωμα φρούτων με υπέροχη γεύση και όμορφο σχήμα ψαριού. Κάθε Chewie-Gel™ παρέχει 100 mg απόλυτα καθαρού και σταθερού DHA, με εν ψυχρώ εξαγωγή, για την ενίσχυση της υγιούς ανάπτυξης του εγκεφάλου, της αυτοσυγκέντρωσης και της διανοητικής λειτουργίας σε παιδιά.**


Το DHA είναι ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που χρειάζεται ο άνθρωπος για τις βασικές μεταβολικές αντιδράσεις, που όμως δεν παράγει ο οργανισμός του. Πρόκειται για σημαντικότατο λιπαρό οξύ στα φωσφολιπίδια του εγκεφάλου, που αποτελούν τα θεμέλια των κυτταρικών μεμβρανών. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να λαμβάνεται αρκετό DHA από τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου ανάπτυξης.


Έρευνα κατέδειξε ότι χαμηλά επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να ευθύνονται για τη δυσκολία των παιδιών να συγκεντρωθούν, να αφομοιώσουν γνώσεις και να συμπεριφερθούν σωστά. Ευτυχώς, το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά: Πολλές μελέτες απέδειξαν ότι τα παιδιά που λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με DHA επέδειξαν βελτιωμένη διανοητική λειτουργία, συμπεριφορά, συγκέντρωση και έκφραση λεξιλογίου. Το Solgar® Lit'l Squirts Children's Chewable DHA προσφέρει DHA και EPA σε μασώμενη μορφή. Χρησιμοποιείται το BioPure DHA®, μια πλούσια φυσική πηγή ωμέγα-3 λιπαρού οξέος DHA, ζωτικού για τη νευρολογική ανάπτυξη και τη διανοητική λειτουργία.


Καθημερινή κατανάλωση 2 μασώμενων ζελέ προσφέρει DHA, συμβάλλοντας:
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά, 1-2 μασώμενες ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.