Αρχική > Υπερτροφές > Chlorella 520 mg Vegetable Capsules

Chlorella 520 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 100
  • Φύκια με το φυτοθρεπτικό συστατικό χλωροφύλλη
  • Σχετίζεται με τη Σπιρουλίνα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30826/15.04.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Solgar® Chlorella 520 mg είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει χλωρέλλα [Chlorella vulgaris], φύκι γλυκού νερού που σχετίζεται με τη Σπιρουλίνα.

 

Η σειρά διατροφικών συμπληρωμάτων της Solgar® αποτελείται από συμπυκνωμένες τροφές και εκχυλίσματα φυτικών προϊόντων που προσφέρουν διατροφική θρεπτική αξία όταν καταναλώνονται σε συνδυασμό με τροφή. Η πλειοψηφία των προϊόντων διατίθεται στη φυσική τους μορφή.

 

Η Χλωρέλλα είναι μπλε-πράσινο φύκι με προέλευση από την Ταϊβάν και την Ιαπωνία. Το πλούσιο πράσινο χρώμα αυτού του οργανισμού προέρχεται από την υψηλή συγκέντρωση χλωροφύλλης, που βρίσκεται επίσης στα περισσότερα φυλλώδη πράσινα λαχανικά.

 

 

 

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Χλωρέλλα (broken cell-wall, από αποξηραμένο πράσινο μικροάλγος που παρέχει το ελάχιστο 10mg χλωροφύλλη)

520mg

 

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλο-μεθυλοκυτταρίνη)

   

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

   

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, καλαμπόκι, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χλωρέλλα

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.