Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Choline 250 mg / Inositol 250 mg Vegetable Capsules

Choline 250 mg / Inositol 250 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Υποστηρίζει το μεταβολισμό των λιπών
  • Για υγιή ηπατική λειτουργία
  • Βασικά μικροθρεπτικά συστατικά
  • Χωρίς ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 66823/25/11/2004
Gluten Free Parve Sugar Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Choline 250 mg / Inositol 250 mg Vegetable Capsules της Solgar® περιέχει Χολίνη και Ινοσιτόλη(ευρέως γνωστή ως Vitamin B8) και οι δύο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.Η χολίνη είναι υδατο-διαλυτό συστατικό το οποίο σχετίζεται με διάφορες βιταμίνες όπως του συμπλέγματος Β. Όπως και η βιταμίνη Β, η χολίνη βοηθά στη διαδικασία μεταβολής διάφορων συστατικών όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτείνες και τα λιπαρά μετατρέποντας τα σε ενέργεια.Η χολίνη είναι χρήσιμη επίσης καθώς κρατάει το ήπαρ καθαρο από τα λίπη κατά τη μεταφορά των λιπαρών και της χοληστερίνης από το ήπαρ στα κυτταρα του ανθρώπινου σώματος.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χολίνη
Ινοσιτόλη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.