Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Choline 350 mg Vegetable Capsules

Choline 350 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 100
  • Για υγιή λειτουργία του ήπατος
  • Βασικό μικροθρεπτικό στοιχείο
  • Ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 2901/15.01.2015
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Choline 350 mg Vegetable Capsules περιέχει Χολίνη, ένα μακροθρεπτικό συστατικό που παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ήπατος και τη διατήρηση υγιούς μεταβολισμού.


H Χολίνη είναι υδατοδιαλυτό ιχνοστοιχείο που σχετίζεται με άλλες βιταμίνες, όπως αυτές του συμπλέγματος Βιταμίνης Β. Παρομοίως με τις Βιταμίνες Β, η χολίνη ενδυναμώνει τη διεργασία μεταβολισμού θρεπτικών στοιχείων, όπως υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπαρών, σε ενέργεια. Η μεταφορά λίπους, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, από το συκώτι στα κύτταρα του σώματος απαιτεί επίσης χολίνη και ενεργεί για τη διατήρηση του συκωτιού χωρίς συσσώρευση λίπους.


Η χολίνη συνθέτει το δομικό στοιχείο του λίπους, και άρα μπορεί να βρίσκεται σε πηγές τροφίμων που περιέχουν λιπαρά, όπως το συκώτι, τα λιπαρά ψάρια, τα λαχανικά και το μοσχαρίσιο κρέας.


Το Solgar® Choline 350 mg διατίθεται σε φυτική κάψουλα για κατανάλωση 1 – 3 καψουλών την ημέρα, συμβάλλοντας :
  • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστεΐνης
  • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό λιπιδίων
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας ήπατος
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία (1) κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Χολίνη (ως διτρυγική)

350mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, καλαμπόκι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χολίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1- 3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.