Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Chromium Picolinate 100 µg Tablets

Chromium Picolinate 100 µg Tablets

Ταμπλέτες 90
  • Εξισορροπεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
  • Ενισχύει το μεταβολισμό
  • Βασικό ιχνοστοιχείο
  • Εύκολα απορροφήσιμη χηλική μορφή
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 65586/28.09.2010
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Chromium Picolinate 100 µg περιέχει χρώμιο, ένα σημαντικό μεταλλικό στοιχείο για το μεταβολισμό, σε πικολινική μορφή, που είναι αποτελεσματικός χηλικός παράγοντας για την απορρόφηση μεταλλικών στοιχείων στο σώμα. Η χηλική μορφή μεταφέρει μεταλλικά στοιχεία απευθείας στα κύτταρα με την υψηλότερη απορρόφηση και τιμές χρήσης.


Το χρώμιο είναι ιχνοστοιχείο που χρησιμεύει στην υγιή λειτουργία του σώματος. Βρίσκεται από τη φύση στη μαγιά μπύρας, τα κρέατα, τις πατάτες και τους σπόρους ολικής άλεσης. Υπάρχει επίσης στο έδαφος και καταλήγει στις καλλιέργειες που καταναλώνουμε και το νερό που πίνουμε.


Τα μεταλλικά στοιχεία, όπως και οι βιταμίνες, υποστηρίζουν το σώμα στην εκτέλεση πολλών και διαφορετικών λειτουργιών. Το χρώμιο συμμετέχει στο μεταβολισμό, όπου μετατρέπει τα θρεπτικά συστατικά, όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά, σε ενέργεια. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση των επιπέδων γλυκόζης του αίματος.


1 δισκίο Solgar® Chromium Picolinate 100 µg την ημέρα συμβάλλει:
  • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό μακροθρεπτικών στοιχείων
  • Στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης του αίματος
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία (1) ταμπλέτα περιέχει:

 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΔΤΑ

Διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

Κόμμι κυτταρίνης

   

Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

   

Πικολινικό χρώμιο πατενταρισμένης μορφής Chromax®

100μg

250

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, άμυλο, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκαντικά και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Χρώμιο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη χρησιμοποιείται από εγκύους και θηλάζουσες. Διαβητικοί και υπογλυκαιμικοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το προϊόν μόνο κάτω από ιατρική επίβλεψη. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.