Αρχική > Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα > Double Strength Omega-3 Softgels

Double Strength Omega-3 Softgels

Μαλακές Κάψουλες 30
  • EPA/DHA στη βέλτιστη καθαρή και δραστική μορφή, διπλασιάζει την ποσότητα σε επίπεδα που βρίσκουμε συνήθως σε συμπληρώματα ιχθυελαίου
  • Το Ωμέγα-3 διαπιστώθηκε ότι ενισχύει την καλή υγεία στον εγκέφαλο και τα μάτια
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Εξαιρετική υποστήριξη για το καθημερινό πρόγραμμα υγείας και ευεξίας
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 6074/31.1.2006
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Double Strength Omega-3 Softgels διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα φυσικών Ωμέγα 3: τα καλά λιπαρά που θρέφουν ολόκληρο το σώμα, ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς.


Τα καλά λιπαρά ή Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως τα γνωρίζουμε, είναι βασικά λιπαρά οξέα. Ονομάζονται βασικά, επειδή το σώμα δεν μπορεί να τα παράγει. Το Double Strength Omega αποτελείται από τους πιο σημαντικούς τύπους Ωμέγα 3 EPA (Εικοσαπεντανοϊκό Οξύ) και DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ). Βρίσκονται συνήθως σε λιπαρά ψάρια, όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί και ο σολομός. Τα ΕΡΑ και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Αυτό το προϊόν προσφέρει ιδανική ισορροπία ωμέγα 3 ενεργών συστατικών και φιλτράρεται μοριακά για την αφαίρεση υδραργύρου, προσφέροντας την καλύτερη υποστήριξη για την καθημερινή καλή υγεία.


Τα DHA και EPA συμβάλλουν:
  • Στα φυσιολογικά επίπεδα τριγλυκεριδίων**
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου
  • Στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς ***
Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της:
  • Φυσιολογικής όρασης***
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Έλαιο ψαριού ανοιχτής θαλάσσης, το οποίο παρέχει:

1200g

EPA

360mg

DHA

240mg

περίβλημα μαλακής κάψουλας (ζελατίνη και φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας)

αντιοξειδωτικό: (ανάμικτες τοκοφερόλες, Βιταμίνη Ε)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

EPA
DHA

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-4 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα