Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Tablets

Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM Tablets

Ταμπλέτες 60
  • Βρίσκεται από τη φύση στο χόνδρο
  • Θεμέλιο για τις αρθρώσεις
  • Με βασικά συστατικά: γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και MSM
  • Φόρμουλα εξαιρετικής δραστικότητας
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 123643 / 4.12.2018
Gluten Free Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Sodium Free
SHARE:

Οι αρθρώσεις αποτελούνται από πολλά στοιχεία, όπως μύες, τένοντες, συνδέσμους και χόνδρο, που πρέπει να διατηρούνται υγιή. Οι υγιείς αρθρώσεις και ο χόνδρος μας βοηθούν να κινούμαστε πιο εύκολα. H προηγμένη φόρμουλα χωρίς οστρακοειδή της Solgar προσφέρει τις βασικές πρώτες ύλες για την υποστήριξη του χόνδρου, συμπεριλαμβάνοντας υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη και MSM.

 

Ο χόνδρος, που βρίσκεται στην άκρη των οστών, είναι εύκαμπτο και ιδιαίτερα υποστηρικτικό υλικό και μπορεί να αντέξει βαριά καταπόνηση, συχνά πολλές φορές το βάρος του σώματός μας. Η γλυκοζαμίνη βρίσκεται από τη φύση σε οστά και χόνδρο, ενώ θεωρείται το θεμέλιο για τις αρθρώσεις και το χόνδρο.

 

Το Solgar® Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM, συνδυασμένο με χονδροϊτίνη και MSM, παρέχει αυτά τα συστατικά ή στοιχεία σε μία ειδική φόρμουλα χωρίς οστρακοειδή.

 

  • Περιέχει βασικά συστατικά: γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και MSM. Η Γλυκοζαμίνη είναι στοιχείο που συναντάμε ευρέως στους συνδετικούς ιστούς, όπως οι αρθρώσεις και ο χόνδρος
  • Η χονδροϊτίνη βρίσκεται στο σώμα και αποτελεί ζωτικό τμήμα του χόνδρου, προσφέροντας ελαστικότητα καθώς τον βοηθά να κατακρατήσει νερό
  • Η MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνη) είναι οργανικό θειούχο συστατικό που υπάρχει ευρέως στη φύση και αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες ουσίες στο σώμα. Ενώ βρίσκεται σε ακατέργαστες τροφές, καταστρέφεται με την παραμικρή διεργασία. Η MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνη) θεωρείται ότι μεταφέρει θείο στο σώμα με αξιοποιήσιμο τρόπο. Η MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνη) συνδυάζεται συχνά με γλυκοζαμίνη ή χονδροϊτίνη ως συμπλήρωμα διατροφής.

Το Solgar® Extra Strength Glucosamine Chondroiitin MSM χορηγείται με 1 ταμπλέτα την ημέρα, προσφέροντας υψηλά επίπεδα αυτού του σημαντικού συστατικού για διατήρηση υγιών αρθρώσεων και χόνδρου.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία (1) ταμπλέτα περιέχει:   
Γλουκοζαμίνη (παρέχεται από 750mg υδροχλωρική γλoυκοζαμίνη ελεύθερη οστρακοειδών) 623mg
Θειική χονδροϊτίνη  600mg
MSM (ως μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)  368mg
διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)  
παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη από λάδι ελαιοκράμβης)  
αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)  

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, οστρακοειδή, γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, σόγια, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

MSM Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο
Glucosamine
Χονδροϊτίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.