Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > Omega-3 Fish Gel 740mg softgels

Omega-3 Fish Gel 740mg softgels

Μαλακές Κάψουλες 50
  • Υψηλής δραστικότητας EPA και DHA προερχόμενα από τόνο
  • Υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών
  • Φυσική μορφή τριγλυκεριδίων
  • Ζελατίνη ψαριού με φυσική προέλευση
  • Ιδανικό για όσους αναζητούν να περιορίσουν τη ζελατίνη των χοίρων και των βοοειδών
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 33434/9-4-2021
Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:

Το Fish Gel Omega-3 740 mg της SOLGAR, είναι μια εξαιρετικά απορροφήσιμη φόρμουλα που παρέχει μια συμπυκνωμένη πηγή των πολυακόρεστων Ωμέγα-3 EPA και DHA. Τα Ωμέγα-3 υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών.

 

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ονομάζονται απαραίτητα λιπαρά οξέα επειδή ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να τα παράξει, επομένως πρέπει να λαμβάνονται από τις τροφές που καταναλώνουμε. Η φόρμουλα Fish Gel Omega-3 740 mg της SOLGAR τρέφει το σώμα και  δίνει τη βέλτιστη υποστήριξη για την καρδιά, τον εγκέφαλο και την όραση. Η σύνθεση του του προϊόντος έχει υποστεί μοριακή απόσταξη για να απομακρυνθεί ο υδράργυρος.

 

Παρέχει 740 mg φυσικών τριγλυκεριδίων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων από τόνο που περιέχονται σε βιώσιμη μαλακή κάψουλα απο ζελατίνη ψαριού. Λόγω της ζελατίνης ψαριού, το προϊόν είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια pescatarian διατροφή ή θέλουν να περιορίσουν τα συστατικά με βάση το κρέας.

 

Όλα τα ιχθυέλαια SOLGAR ελέγχονται για βέλτιστη καθαρότητα και ισχύ και συμμορφώνονται με την εθελοντική μονογραφία GOED. Η GOED ενσωματώνει τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας από κανονισμούς σε όλο τον κόσμο, για να διασφαλίσουν ότι τα έλαια ωμέγα-3 που φθάνουν στους καταναλωτές είναι ασφαλή και υψηλής ποιότητας.

 

Το DHA και το EPA συμβάλλουν:

  • Στην επαναφορά των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων
  • Στην λειτουργία εγκεφάλου
  • Στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

 

Το DHA συμβάλλει:

  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης

Ανά μία (1) μαλακή κάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, περιέχει:

1350 mg

 

Ολικά Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα

742.5 mg

 

Εικοσαπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ)

405 mg

 

Εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA)

270 mg

 

Αλλα Λιπαρά Οξέα Μικτές Τοκοφερόλες

Ζελατίνη (από ψάρι); γλυκερίνη λαχανικών

 

 

 

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης δεν έχει παραβιαστεί πριν από τη χρήση.