Αρχική > Υπερτροφές > Full Spectrum Curcumin 185x Softgels

Full Spectrum Curcumin 185x Softgels

Μαλακές Κάψουλες 30
  • 185 φορές μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την κλασική κουρκουμίνη M138
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση
  • Πιο εύκολα διαθέσιμο για χρήση όταν χρειάζεται το σώμα, σε σύγκριση με το εκχύλισμα κλασικής κουρκουμίνης
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 66062/05.10.2015
Gluten Free Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Full Spectrum Curcumin 185x είναι η πιο απορροφήσιμη μορφή κουρκουμά με 185 φορές καλύτερη πρόσληψη στο σώμα, σε σύγκριση με άλλες μορφές κουρκουμά.


Τα ενεργά συστατικά στον κουρκουμά περιλαμβάνουν ευεργετικά φλαβονοειδή, που ονομάζονται κουρκουμινοειδή, και είναι φυτικά αντιοξειδωτικά. Βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.


Ο κλασικός κουρκουμάς δεν απορροφάται εύκολα και αδυνατεί να ευεργετήσει το υπόλοιπο σώμα, εκτός του εντέρου. Η μορφή κουρκουμίνης της Solgar επιβιώνει από το στομαχικό οξύ, είναι πιο κοντά στα φυσικά δεδομένα και είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει ανάμεσα στις μικρολάχνες για μέγιστη απορρόφηση.


Ο κουρκουμάς χρησιμοποιήθηκε στην αγιουρβεδική παράδοση για αιώνες, καθώς διαθέτει αναρίθμητα οφέλη για την υγεία, χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παλαιότερα οι ινδοί είχαν αποδόσει την αυξημένη λειτουργία του εγκεφάλου σε αυτό το θαυμάσιο βότανο.


  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • 185 φορές μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την κλασική κουρκουμίνη
  • Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για χρήση όταν χρειάζεται το σώμα, σε σύγκριση με το εκχύλισμα κλασικής κουρκουμίνης


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

εκχύλισμα ρίζας Κουρκουμά (radix, Curcuma longa) που παρέχει 48mg ολικά κουρκομινεοιδή

800mg

κουρκουμίνη

40mg

Γαλακτοματοποιητής (μονοελαϊκή πολυοξυ-αιθυλενο-σορβιτάνη [polysorbate 80]

Περίβλημα μαλακής κάψουλας (φυτική γλυκερίνη, ζελατίνη)

Δεν περιέχει μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Κουρκουμίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.