Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > GABA (Gamma Aminobutyric Acid) 500 mg Vegatbale Capsules

GABA (Gamma Aminobutyric Acid) 500 mg Vegatbale Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Ανώτατης Ποιότητας GABA ελεύθερης μορφής
  • Δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια και μαγιά.
  • Κατάλληλο για Kosher
  • Κατάλληλο για Vegans
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30953/16.04.2013
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το GABA 500 mg της Solgar® είναι ένα από τα κορυφαία συμπληρώματα αμινοξέων μας. Το GABA είναι ένα αμινοξύ ευρέως γνωστό για τη σημασία του στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, παρέχει 500 mg GABA. Αμινοξέα: Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης και είναι απαραίτητα σε διάφορες εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Κατατάσσονται ως "ουσιώδη" ή "μη ουσιώδη", με "ουσιώδη" αμινοξέα αυτά τα οποία δεν μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα και πρέπει να παρέχονται μέσα στη διατροφή, ώστε να συμβάλλουν στην καλή υγεία όλου του οργανισμού. Τα αμινοξέα μπορούν να χρησιμοποιηθούν περαιτέρω από τον οργανισμό για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και θρεπτικών φορέων. Μια μη βέλτιστη πρόσληψη των απαραίτητων αμινοξέων αυξάνει την ανάγκη του σώματος για την πρόσληψη των μη απαραίτητων αμινοξέων, είτε μέσω της διατροφής, είτε μέσω συμπληρωμάτων. Τα τρόφιμα που αυξάνουν την πρόσληψη αμινοξέων είναι το κρέας, τα φασόλια, το τυρί και τα αυγά.

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

GABA (γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ)

500mg

διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Αμινοβουττυρικό οξύ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, με νερό ή χυμό κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα