Αρχική > Υπερτροφές > Garlic Oil Softgels

Garlic Oil Softgels

Μαλακές Κάψουλες 100
  • Χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά για αιώνες χάρη στις εξαιρετικές αναζωογονητικές/ανανεωτικές ιδιότητες
  • Ανήκει στη σειρά φυτικών εκχυλισμάτων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar
  • Ισοδυναμεί με 500 mg φρέσκες σκελίδες σκόρδου
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ:  53364/05.07.2013
Gluten Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Garlic Oil Softgels περιέχει συμπύκνωμα ελαίου σκόρδου που ισοδυναμεί με 500 mg φρέσκων σκελίδων σκόρδου.


Το σκόρδο ανήκει στην οικογένεια κρόμμυον/άλλιον και συγκαταλέγεται στα παλαιότερα και πιο πολύ χρησιμοποιημένα συστατικά του κόσμου. Αυτό το μαγειρικό μυρωδικό χρησιμοποιήθηκε για πολλές χιλιάδες χρόνια για κατανάλωση και χρήση από τον άνθρωπο. Ήταν γνωστό στους αρχαίους Αιγυπτίους και χρησιμοποιήθηκε ως αρωματικό τροφών και φάρμακο στην παραδοσιακή ιατρική.


Χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά από την αγιουρβεδική και κινέζικη ιατρική για τις αντιμυκητιακές, αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητές του. Με την καθημερινή χρήση ελαίου σκόρδου, ενισχύεται η συνολική καλή υγεία σας.


Αυτό το σπουδαίο συστατικό περιέχει αντιοξειδωτικά, που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και την βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες δημιουργούνται όταν μετατρέπουμε την τροφή σε ενέργεια ή βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε μόλυνση περιβάλλοντος και υπεριώδη ακτινοβολία από τον ήλιο.


Το σκόρδο μπορεί να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.Το Solgar® Garlic Oil συγκαταλέγεται στα προϊόντα βοτανικών εκχυλισμάτων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar και χορηγείται μία φορά την ημέρα σε μορφή μαλακής κάψουλας.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

καρθαμέλαιο

218mg

περίβλημα μαλακής κάψουλας (ζελατίνη, φυτική γλυκερίνη)

συμπυκνωμένο σκορδέλαιο από 500mg φρέσκο σκόρδο

1mg

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Κάθε μαλακή κάψουλα αντιστοιχεί με 2-3 σκελίδες σκόρδου. Με μειωμένη οσμή χωρίς επιζήμιες διαδικασίες ή ραφινάρισμα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Σκόρδο (Allium sativum)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1- 2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα