Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Glucosamine Hydrochloride 1000 mg Tablets

Glucosamine Hydrochloride 1000 mg Tablets

Ταμπλέτες 60
  • Βρίσκεται από τη φύση στο χόνδρο
  • Θεμέλιο για τις αρθρώσεις
  • Ιδιαίτερα δραστική φόρμουλα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97641/18.12.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
Οι αρθρώσεις αποτελούνται από πολλά στοιχεία, όπως μύες, τένοντες, συνδέσμους και χόνδρο, που πρέπει να διατηρούνται υγιή. Οι υγιείς αρθρώσεις και ο χόνδρος μας βοηθούν να κινούμαστε πιο εύκολα. Το Solgar® Glucosamine Hydrochloride 1000 mg προσφέρει τα βασικά συστατικά για την υποστήριξη του χόνδρου σε μορφή Θειικής Γλυκοζαμίνης.


Ο χόνδρος, που βρίσκεται στην άκρη των οστών, είναι εύκαμπτο και ιδιαίτερα υποστηρικτικό υλικό και μπορεί να αντέξει βαριά καταπόνηση, συχνά πολλές φορές το βάρος του σώματός μας. Η γλυκοζαμίνη βρίσκεται από τη φύση σε οστά και χόνδρο, ενώ θεωρείται το θεμέλιο για τις αρθρώσεις και το χόνδρο.


Με 1-2 Ταμπλέτες Solgar® Glucosamine Hydrochloride 1000 mg την ημέρα, λαμβάνετε μεγάλη ποσότητα αυτού του σημαντικού συστατικού για τις αρθρώσεις και το χόνδρο.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

υδροχλωρική γλουκoζαμίνη φυτικής προέλευσης (παρέχει 830mg γλουκοζαμίνη)

1000mg

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

κόμμι κυτταρίνης

αντισυσσωματικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπρο-πυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, καλαμπόκι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Glucosamine

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα