Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Grape Seed Extract 100 mg Vegetable Capsules

Grape Seed Extract 100 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 30
  • Γενική εναλλακτική του εκχυλίσματος φλοιού του πεύκου
  • Πλούσιο σε συστατικά Προανθοκυανιδίνες Β
  • Φυσική πηγή
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 64258/04.07.2014
Gluten Free Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Grape Seed Extract 100 mg είναι πηγή φυσικής πολυφαινόλης και OPC.


Οι ολιγομερικές προανθοκυανιδίνες (OPC) είναι φυτικά συστατικά φλαβονόλης που βρίσκονται στα κουκούτσια του σταφυλιού (ή στο φλοιό του πεύκου). Οι ολιγομερικές προανθοκυανιδίνες, ως ομάδα ξεχωριστών συστατικών, πήραν το όνομά τους από τα φλαβονοειδή στοιχεία από όπου προέρχονται. Αυτή η κατηγορία συστατικών βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο δέρμα και τους σπόρους διαφόρων ειδών φυτών. Η απλότητα της χημικής δομής τους διαφοροποιεί αυτά τα πολυχρηστικά συστατικά από τα πιο σύνθετα φλαβονοειδή από όπου προέρχονται εν μέρει, η απλή χημική δομή αυτών των συστατικών ενεργοποιεί την ταχεία απορρόφηση στο αίμα. Θεωρούνται ευεργετικά για την υγεία του ανθρώπου.


Πολλές από τις έρευνες για τις ολιγομερικές πολυανθοκυανιδίνες χρησιμοποίησαν εκχυλίσματα από κουκούτσια σταφυλιού. Τα εκχυλίσματα από κουκούτσια σταφυλιού τα βρίσκουμε στο εμπόριο με συγκεντρώσεις OPC έως περίπου 80%. Είναι πλούσια σε πολλά στοιχεία Προανθοκυανιδίνης Β, που δεν βρίσκονται στα εκχυλίσματα του φλοιού πεύκου και Πολυφαινόλες που υπάρχουν στο κόκκινο κρασί (φλούδα σταφυλιού), τα φιστίκια και ορισμένα φυτά.


Το Solgar® Grape Seed Extract 100 mg χορηγείται σε 1-2 Φυτοκάψουλες την ημέρα για πρακτική κατανάλωση και την καλύτερη δοσολογία αντιοξειδωτικών.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

Eκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλλιού (Grape Seed-Vitis vinifera) [παρέχει 90mg (90%) πολυφαινόλες]

100mg

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα, ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Προανθοκυανιδίνες

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.