Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Grape Seed Extract 100 mg Vegetable Capsules

Grape Seed Extract 100 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 30
  • Εκχύλισμα σπόρων σταφυλλιού (Vitis vinifera)
  • Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση
  • Υποστηρίζει την κυκλοφορία στις φλέβες
  • Συμβάλλει στην καλή ροή του αίματος στα πόδια
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 64258/04.07.2014
Gluten Free Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Grape Seed Extract 100 mg της Solgar ανήκει στη σειρά Φυτικών Εκχυλισμάτων & Βοτάνων εξαιρετικής ποιότητας. Περιέχει εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Vitis vinifera), που παρέχουν 90% πολυφαινόλες, σε σταθερή ποσότητα ανά παρτίδα παραγωγής.

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλλιού (Vitis vinifera) είναι φυσική πηγή πολυφαινόλων και ολιγομερών προανθοκυανιδίνων (OPCs) με πολλές ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Συμβάλλει στην καλή ροή του αίματος στα πόδια, ενώ γενικότερα υποστηρίζει την κυκλοφορία στις φλέβες. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας του φλεβικού συστήματος. Το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν να τονώσουν την  φυσιολογική κυκλοφορική και την αγγειακή λειτουργία.

Όλα τα προϊόντα Solgar ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar παρασκευάζονται από μελετημένα συστατικά και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την καλή υγεία – 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

 

Eκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλλιού (Grape Seed-Vitis vinifera) [παρέχει 90mg (90%) πολυφαινόλες]

100mg

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

 

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα, ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Προανθοκυανιδίνες

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.