Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > Korean Ginseng Root Extract Vegetable Capsules

Korean Ginseng Root Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική
  • Βελτιώνει τη συγκέντρωση
  • Για ενέργεια και ζωτικότητα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 71079/25.07.2014
Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Korean Ginseng Root Extract περιέχει τζίνσενγκ με προέλευση από την Κορέα, αποτελούμενο από τη ρίζα και τις παραφυάδες.


Υπάρχουν πολλά είδη τζίνσενγκ, όλα ανήκουν στην ομάδα Πάναξ, από την ελληνική λέξη «πανάκεια». To τζίνσενγκ περιλαμβάνει το αμερικάνικο και το κορεατικό ή ασιατικό. Μόνο οι τύποι τζίνσενγκ Αμερικής και Κορέας ή Ασίας περιέχουν τα ενεργά συστατικά τζινσενοσίδες.Το Αμερικάνικο τζίνσενγκ βρίσκεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική και είναι ηπιότερο από το Ασιατικό. Το τζίνσενγκ Κορέας είναι επίσης γνωστό ως κόκκινο ή Ασιατικό και αποτελεί την κλασική παραλλαγή που χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Το τζίνσενγκ παράγεται κυρίως στη Νότια Κορέα, την Κίνα, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Το τζίνσενγκ θεωρείται ότι βελτιώνει τη συγκέντρωση και ενισχύει την ενέργεια και τη ζωτικότητα.


Το Solgar® Korean Ginseng Root Extract χορηγείται καθημερινά με 1-3 Φυτοκάψουλες, προσφέροντας την ενίσχυση αυτού του αρχαίου βοτάνου της παραδοσιακής ιατρικής για μέγιστη ευεξία.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Korean Ginseng (Panax ginseng) σε σκόνη (20mg [8%] gingenosides)

250mg

Ακατέργαστη ρίζα Korean Ginseng (Panax ginseng) σε σκόνη

200mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικά (PhtyO2XΤΜ: κονιορτοποιημένο μείγμα από β-καροτίνη και ασκορβικό οξύ)

Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωϊκά προϊόντα και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Κορεάτικο Ginseng (Panax ginseng)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.