Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > Korean Ginseng Vegetable Capsules

Korean Ginseng Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Ακατέργαστη ρίζα και εκχύλισμα ρίζας Korean Ginseng (Panax ginger)
  • Υποστηρίζει την απόδοση της μνήμης και της εγρήγορσης
  • Βοηθάει στη διατήρηση της σωματικής & πνευματικής αντοχής
  • Προωθεί την ενέργεια και την ζωτικότητα
  • Συμβάλλει στις φυσικές άμυνες και στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 70341/12.09.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:

Το  Korean Ginseng της Solgar ανήκει στη σειρά Φυτικών Εκχυλισμάτων & Βοτάνων εξαιρετικής ποιότητας.

Υπάρχουν πολλά είδη τζίντερ και όλα ανήκουν στη βοτανική ομάδα που ονομάζεται Panax, στα ελληνικά «πανάκεια». Το εκχύλισμα από Korean Ginseng (Panax ginseng) μπορεί να υποστηρίξει την απόδοση της μνήμης και της διανοητικής εγρήγορσης και να βοηθήσει στη διατήρηση της πνευματικής και σωματικής αντοχής σε περιπτώσεις που νιώθουμε αδυναμία.

Επιπλέον, το Panax ginseng προωθεί την ζωτικότητα και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αδυναμίας, εξάντλησης και κούρασης. Το εκχύλισμα από Panax ginseng αυτό προάγει τα φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης, παράλληλα με έναν υγιή τρόπο ζωής και σωματικής άσκησης.

Όλα τα προϊόντα Solgar ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar παρασκευάζονται από μελετημένα συστατικά και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την καλή υγεία – 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar συνιστά αυτή τη μάρκα*.

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Ακατέργαστη ρίζα Korean Ginseng σε σκόνη

500mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

 

Εκχύλισμα ρίζας Korean Ginseng σε σκόνη (4:1) (Panax ginseng από παραδοσιακή ρίζα Korean Ginseng)

20mg

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Κορεάτικο Ginseng (Panax ginseng)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 - 3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.