Αρχική > Αμινοξέα > L-Glutamine 500 mg Vegetable Capsules

L-Glutamine 500 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50 250
  • Αμινοξύ που χρειάζεται για κάθε μυ του σώματος
  • Δημοφιλές σε άτομα με μόνιμα δραστήριο τρόπο ζωής
  • Καλό συμπλήρωμα για όσους χρησιμοποιούν ήδη σκόνη ορού γάλακτος
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 33536/24.04.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
Η L-Γλουταμίνη είναι το πιο συνηθισμένο αμινοξύ και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στους μύες. Ουσιαστικά, περίπου 60% της συνολικής ποσότητας αμινοξέων στους μύες είναι γλουταμίνη. Θεωρείται μη βασικό αμινοξύ (επειδή παράγεται από το σώμα), αλλά, καθώς παρέχει καύσιμο στους μύες, ορισμένες φορές απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη, που δεν μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες. Για παράδειγμα, κατά την έντονη άσκηση, τα αποθέματα γλουταμίνης μειώνονται, καθώς το σώμα τίθεται σε κατάσταση έντασης και απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη σε μύες και τένοντες. Σε αυτή την περίπτωση, για να ελαχιστοποιηθεί η διάσπαση των μυών, πρέπει να προσλαμβάνουμε γλουταμίνη από τη διατροφή ή μέσω συμπληρωμάτων.


Οι φυσικές πηγές γλουταμίνης είναι μοσχαρίσιο κρέας από ζώα που τρέφονται με χορτάρι, ψάρι ελεύθερης αλιείας, τυρί κότατζ, σπαράγγι και μπρόκολο. Ακόμα κι όταν συμπεριλαμβάνετε τροφές πλούσιες σε γλουταμίνη στη διατροφή σας ή χρησιμοποιείτε σκόνη ορού γάλακτος, μπορεί να σας ωφελήσει η λήψη συμπληρώματος. Η χαμηλή δόση Solgar® 500 mg L-Glutamine μπορεί να διασφαλίσει την αποκατάσταση των επιπέδων στον οργανισμό σας.


Το Solgar® 500 mg L-Glutamine Vegetable Capsules είναι κόσερ και κατάλληλο για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή και αυστηρά χορτοφάγους. 1 δόση την ημέρα προσφέρει στο σώμα 500 mg L-Γλουταμίνης.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

L-γλουταμίνη (ελεύθερης μορφής)

500mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδρο-ξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

σντισυσσωματικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο και στεαρικό οξύ φυτικής προέλευσης)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

L- Γλουταμίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με νερό ή χυμό ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα