Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > L-Tyrosine 500 mg Vegetable Capsules

L-Tyrosine 500 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Ελεύθερο αμινοξύ που βρίσκεται από τη φύση στο σώμα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 78306/5.11.2012
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® L-Tyrosine περιέχει Τυροσίνη, ένα αμινοξύ που βρίσκεται από τη φύση ως ελεύθερο αμινοξύ στο αίμα και τους ιστούς του νευρικού συστήματος.


Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτεΐνης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Ταξινομούνται σε «βασικά» ή «μη βασικά», με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης από το σώμα για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών. Ανεπαρκής πρόσληψη βασικών αμινοξέων αυξάνει την ανάγκη του σώματος για μη βασικά αμινοξέα, είτε μέσω της διατροφής ή με πρόσληψη συμπληρωμάτων. Οι τροφές που αυξάνουν την πρόσληψη αμινοξέων είναι κρέας, φασόλια, τυρί και αυγά.


Η Τυροσίνη είναι μη βασικό αμινοξύ και βρίσκεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα, ψάρια, αυγά, ξηρούς καρπούς, φασόλια, βρώμη και σιτάρι. Η Τυροσίνη είναι προάγγελος των ορμονών του στρες αδρεναλίνη και νοραδρεναλίνη, που ευθύνονται για την ενέργεια «πάλης ή φυγής». Oι χημικοί αγγελιοφόροι που εμπλέκονται στις εγκεφαλικές διεργασίες χρησιμοποιούν επίσης Τυροσίνη.


Το Solgar® L-Tyrosine 500 mg Vegetable Capsules χορηγείται με 1 κάψουλα την ημέρα, σε εύκολα απορροφήσιμη φυτική μορφή.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία (1) κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

L-τυροσίνη ελεύθερης μορφής

500mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλική κυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο και στεαρικό οξύ φυτικής προέλευσης)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, καλαμπόκι, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

L- Τυροσίνη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.