Αρχική > Φυτικά Εκχυλίσματα & Βότανα > Licorice Root Extract Vegetable Capsules

Licorice Root Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Εκχύλισμα φυτικού προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας
  • Χωρίς γλυκυριζίνη προς αποφυγή των παρενεργειών
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 12780/18.02.2015
Gluten Free Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Deglycyrrhised Licorice Root Extract περιέχει Γλυκόριζα and και ανήκει στη σειρά φυτικών προϊόντων Solgar® .


Τα φυτικά προϊόντα Solgar® είναι σχολαστικά επιλεγμένα από φυτά που ευδοκιμούν σε άγρια ή καλλιεργημένη μορφή σε ειδικές φυτικές φάρμες. Τα καλύτερα, πιο φρέσκα φυτικά προϊόντα επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων, όπως η γεωγραφική προέλευση των πρώτων υλών, η αυθεντικότητα των ειδών και οι ιδιότητες των πρώτων υλών. Τα φυτικά προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν από τα πρώτα χρόνια της ανθρωπότητας, καθώς οι ευεργετικές ιδιότητες, πέραν της θρεπτικής τους λειτουργίας, αναγνωρίστηκαν από παλιά. Χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες για να διατηρήσουν την καλή υγεία, ενώ πολλά από τα σημερινά φάρμακα προέρχονται από τα φυτικά προϊόντα. Τα φυτικά προϊόντα συνεχίζουν να αποτελούν τη βάση για την κινέζικη ιατρική, ενώ είναι σημαντικά στοιχεία πολλών ευρωπαϊκών φυσικών θεραπειών. Όπως είπε ο Ιπποκράτης, «Φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας φάρμακο»..


Η Γλυκόριζα ευδοκιμεί στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την Ασία, ενώ χρησιμοποιήθηκε για αιώνες σε πολλές περιπτώσεις. Σε ορισμένες χώρες καταναλώνεται σαν γλύκισμα, καθώς διαθέτει πολύ έντονο άρωμα. Το βότανο γλυκόριζα (Glycyrrhiza Glabra) είναι πολυσύνθετο και περιέχει διάφορα συστατικά. Στη μορφή γλυκόριζας χωρίς γλυκυριζίνη, έχει αφαιρεθεί το τριτερπενοειδές γλυκυριζίνη. Αυτό το στοιχείο προσδίδει τη γλυκιά γεύση, αλλά όταν χρησιμοποιείται με υπερβολή, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες.


Το Solgar® Deglycyrrhised Licorice Root Extract χορηγείται σε 1-3 Φυτοκάψουλες την ημέρα, προσφέροντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του αρχαίου βοτάνου, χωρίς τις παρενέργειες της γλυκυριζίνης.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας Γλυκόριζας (deglycyrrised licorice [<2,5mg < [1%[ glycyrrhizin]) σε σκόνη

250mg

Ρίζα ακατέργαστης γλυκόριζας σε σκόνη

225mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικό [PhytO2 XTM: ειδικό μίγμα αντιξειδωτικών που αποτελείται από βήτα καροτίνη (prep.) και ασκορβικό οξύ και περιλαμβάνεται σε κάθε φυτοκάψουλα για να διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών]

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.