Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Natural Source Oceanic Beta Carotene Softgels

Natural Source Oceanic Beta Carotene Softgels

Μαλακές Κάψουλες 60
  • Ισχυρή πηγή αντιοξειδωτικών
  • Φυσική μορφή από τον ωκεανό Βήτα-καροτίνης
  • Περιέχει Άλφα-καροτίνη, Βήτα-καροτίνη και άλλα καροτενοειδή
  • Βοηθά στην ελαχιστοποίηση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 29083/8/5/2008
Gluten Free Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:

Το Natural Source Oceanic Beta Carotene της SOLGAR® προσφέρει μία από τις καλύτερες, φυσικές μορφές της Βήτα-καροτίνης.

 

Τα καροτένια βρίσκονται ιδιαίτερα σε λαχανικά και φρούτα, με τη βήτα-καροτίνη να συναντάται σε αυτά με σκούρο πορτοκαλί ή πράσινο χρώμα. Ορισμένα είναι προάγγελοι της Βιταμίνης Α, ενώ η βήτα-καροτίνη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην ελαχιστοποίηση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

 

Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται από το σώμα όταν αναπνέουμε, βρισκόμαστε στη διαδικασία της πέψης των τροφών, ασκούμαστε ή ακόμα κι όταν κοιμόμαστε. Εμφανίζονται φυσιολογικά καθώς δημιουργούνται από το συναισθηματικό στρες, το υπεριώδες φως, την ακτινοβολία και τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Οι ελεύθερες ρίζες βλάπτουν το σώμα προκαλώντας φθορά των κυττάρων, ελαττώνοντας τις άμυνες έναντι ασθενειών και θέτοντας το σώμα σε κατάσταση «στρες».

 

Για να μετριαστούν οι επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, είναι απαραίτητη η εξισορρόπηση με αντιοξειδωτικά. Στα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά συγκαταλέγονται: Βήτα-καροτίνη, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, Ψευδάργυρος, Σελήνιο και συστατικά που βρίσκουμε σε ορισμένα φυτά, όπως Κουρκουμάς και Γκίνγκο μπιλόμπα.

 

Τα αντιοξειδωτικά λαμβάνονται με την κατανάλωση υγιεινών τροφών σε ισορροπημένη διατροφή, αλλά ενδέχεται να είναι απαραίτητο το συμπλήρωμα για τη μέγιστη πρόσληψη αντιοξειδωτικών.

 

Το Solgar® Natural Source Oceanic Beta Carotene παρέχει μία από τις καλύτερες φυσικές μορφές βήτα-καροτίνης από φύκια ωκεανού. Τα φύκια ονομάζονται Dunaliella salin και πρόκειται για πράσινα μικροφύκια που βρίσκονται σε θαλάσσιες περιοχές. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, αφού δημιουργεί τη Βήτα-καροτίνη, καθώς και άλλα καροτενοειδή, όπως Ζεαξανθίνη, Κρυπτοξανθίνη, Λουτεΐνη και Άλφα-καροτίνη.

 

Μία μαλακή κάψουλα την ημέρα βοηθά τα κύτταρα να καταπολεμήσουν τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, λόγω έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία και φθοράς των κυττάρων.

 

 

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.