Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Natural Vitamin K2 (MK-7) 100 µg Vegetable Capsules

Natural Vitamin K2 (MK-7) 100 µg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Ενισχύει τη βέλτιστη κατανομή ασβεστίου στα οστά
  • Συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών
  • Μοναδική πατενταρισμένη μορφή Βιταμίνης Κ, Μενακινόνη-7
  • Προέρχεται από το νατό, μια παραδοσιακή γιαπωνέζικη τροφή που έχει υποστεί ζύμωση
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 63197/09.09.2011
Gluten Free Dairy Free Soya Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Natural Vitamin K2 (MK-7) 100 µg Vegetable Capsules χρησιμοποιεί την ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη φυσική μορφή της Βιταμίνης Κ, τη Μενακινόη-7, γνωστή ανέκαθεν για το σημαντικό ρόλο της στην κατασκευή των οστών και την πήξη του αίματος. Αυτή η μοναδική βιταμίνη Κ προέρχεται από το νατό, μια γιαπωνέζικη τροφή που έχει υποστεί ζύμωση, πλούσια σε βιταμίνη Κ και ιστορικά φημισμένη ως υπερτροφή.


Μια ομάδα ειδικών στην Ευρώπη συνέστησε πρόσφατα ότι το συμπλήρωμα διατροφής με οποιονδήποτε τύπο βιταμίνης Κ δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 μg καθημερινά, καθώς αυτό το ποσοστό δεν είναι πιθανό να αλληλεπιδράσει με φάρμακα αραίωσης του αίματος.


  • Ενσχύει τη βέλτιστη διανομή ασβεστίου στα οστά
  • Μοναδική πατενταρισμένη εκδοχή της βιταμίνης Κ2, η Μενακινόνη-7, τύπος της βιταμίνης Κ2 που παρασκευάστηκε από μικροοργανισμό μικροχλωρίδας και είναι γνωστός για τη σημαντικά υψηλότερη βιοδραστηριότητα σε σύγκριση με την Κ1


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Διογκωτικοί παράγοντες (φωσφορικό διασβέστιο, δεξτρίνη)

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

κόμμι κυτταρίνης

βιταμίνη Κ2 (περιέχει σόγια και γάλα) (ως μενακινόνη-7)

100μg

133%

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι και γλουτένη, γλυκαντικά και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegetarians.

Θρεπτικά Συστατικά:

Κ2 Βιταμίνη Κ2

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.