Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Nutri-Nano CoQ-10 3.1x Softgels

Nutri-Nano CoQ-10 3.1x Softgels

Μαλακές Κάψουλες 50
  • Μοναδική μορφή ανώτερης ποιότητας Συνενζύμου Q-10
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία Nutri-Nano™ για απορρόφηση
  • Αυξάνει 3 φορές περισσότερο την απορρόφηση, σε σύγκριση με το κλασικό Συνέζυμο Q-10
  • Ενισχύει τα άτομα με πολυάσχολο τρόπο ζωής
  • Διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα το CoQ-10 καθώς γερνάμε
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30830/15.04.2013
Gluten Free
SHARE:
Το Solgar® Nutri-Nano CoQ-10 3.1x περιέχει Nutri-Nano™ Συνένζυμο Q-10 (ουμπικινόνη).


Η τεχνολογία πατενταρισμένης προστασίας Nutri-Nano™ μετατρέπει τα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά σε αυτά που μπορούν να διαλυθούν σε λίπος και σε νερό, ενισχύοντας την εξαιρετικά ταχεία απορρόφηση, που οδηγεί σε καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και εκπληκτική αποτελεσματικότητα.


Καθώς γερνάμε, το σώμα μας παράγει όλο και λιγότερο Συνένζυμο Q-10. Αυτή η ουσία που μοιάζει με βιταμίνη βρίσκεται σε πολλές τροφές, αλλά οργανικά κρέατα, όπως η καρδιά, το συκώτι και το νεφρό περιέχουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά. Το μοσχαρίσιο κρέας, το σογιέλαιο, οι σαρδέλες, το σκουμπρί και τα φιστίκια είναι επίσης πηγές του συνενζύμου. Το Συνένζυμο Q-10 παίζει ζωτικό ρόλο στην κυτταρική υγεία και την παραγωγή ενέργειας. Βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος με υψηλά επίπεδα στην καρδιά, τους σκελετικούς μύες και άλλους ιστούς που απαιτούν υψηλή ενέργεια. Χάρη στην πολλαπλή χρησιμότητά του, το Συνένζυμο Q10 είναι κατάλληλο θρεπτικό συστατικό για πολυάσχολα άτομα και άτομα άνω των 50 ετών. Το Συνένζυμο Q-10 διαπιστώθηκε επίσης ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ελαττώνοντας τη διάσπασή του, μειώνοντας την επίδραση της γήρανσης στο δέρμα. Είναι γνωστό ότι τα επίπεδα του Συνενζύμου Q10 ελαττώνονται με το πέρασμα του χρόνου, συνεπώς είναι σημαντική η διατήρησή τους για να ενδυναμωθούν τα κύτταρα με την ικανότητα της αναδόμησης.


Το Solgar® Nutri-Nano CoQ-10 3.1x προσφέρει ουμπικινόνη με 1 μαλακή κάψουλα καθημερινά.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Γαλακτοματοποιητής (polysorbate 80)

περίβλημα μαλακής κάψουλας (ζελατίνη, φυτική γλυκερίνη)

τριγλυκερίδια μέσης αλύσου

Nutri-NanoTM συνένζυμο Q10 (ουμπικινόνη)

30mg

χρώμα (πάπρικα (περιέχει σόγια), διοξείδιο του τιτανίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Co-Q10 Συνένζυμο Q10

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα