Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Oceanic Silica 25 mg Vegetable Capsules

Oceanic Silica 25 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Φυσική πηγή από τον ωκεανό διοξειδίου του πυριτίου
  • Ιχνοστοιχείο
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 2896/15.01.2015
Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
To Solgar® Oceanic Silica 25 mg περιέχει το βασικό μεταλλικό στοιχείο οξείδιο του πυριτίου, που προέρχεται από τη φυσική πηγή των κόκκινων φυκιών.


Το οξείδιο του πυριτίου είναι μεταλλικό στοιχείο που υπάρχει στο φλοιό της γης και το δεύτερο πιο διαθέσιμο μεταλλικό στοιχείο στον κόσμο.


Το Solgar® Oceanic Silica 25 mg παρέχει 25 mg βασικό οξείδιο πυριτίου από κόκκινα φύκια, μια πηγή ιχνοστοιχείων από τον ωκεανό. Τα κόκκινα φύκια είναι ένα είδος φυκιών που βρίσκεται στο αλμυρό νερό.Το Solgar® Oceanic Silica 25 mg προσφέρει μια ισχυρή δόση αυτού του βασικού μεταλλικού στοιχείου με 1 – 2 Φυτοκάψουλες την ημέρα.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

πυρίτιο (από κόκκινο άλγος [Lithothamnium calcareum] σε σκόνη, παρέχει 25mg στοιχειακού πυριτίου)

54mg

διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλική κυτταρίνη)

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, καλαμπόκι, σόγια, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Πυρίτιο

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.