Αρχική > Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα > Omega-3 Triple Strength Softgels

Omega-3 Triple Strength Softgels

Μαλακές Κάψουλες 50
  • Περιέχει EPA/DHA στη βέλτιστη καθαρή και δραστική μορφή
  • Ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς
  • Συντελεί στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης
  • Δρα θετικά στη φυσιολογική πίεση του αίματος
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 2899/15.01.2015
Gluten Free Dairy Free Sugar Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:

Το Omega-3 Triple Strength από τη SOLGAR είναι μία φόρμουλα με την υψηλότερη συγκέντρωση φυσικού ωμέγα-3. Περιέχει τα ουσιώδη λιπαρά που θρέφουν ολόκληρο το σώμα, ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

Τα καλά λιπαρά ή όπως είναι γνωστά ως Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα, βοηθούν στη διατήρηση των ομαλών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης. Eπιπλέον, υπάρχει αποδεδειγμένη δράση των ωμέγα-3 στην διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος, στη δοσολογία των 3γρ.

Ειδικότερα, το Omega-3 Triple Strength της SOLGAR προέρχεται από συμπυκνωμένο λάδι ψαριών ανοικτής θαλάσσης, όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί και ο σολομός, και παρέχει υψηλή δόση πολυακόρεστων EPA (Εικοσαπεντανοϊκό Οξύ) και DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ), τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει την ιδανική ισορροπία ωμέγα-3 ενεργών και φιλτράρεται μοριακά για την αφαίρεση του υδραργύρου, παρέχοντας τη βέλτιστη υποστήριξη της καθημερινής ευεξίας.

 

Ανά 1 μαλακή κάψουλα περιέχει συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, το οποίο παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Εικοσαπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ)

504mg

Εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA)

378mg

περίβλημα μαλακής κάψουλας [ζελατίνη (από βοοειδή), φυτική γλυκερίνη (από έλαιο πυρήνα φοίνηκα και καρύδας)]

αντιοξειδωτικό (ανάμικτες φυσικές τοκοεφερόλες)

ωμέγα 3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ως εθυλεστέρες

1400 mg 504 mg 378 mg

Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

EPA
DHA

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.