Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Pycnogenol 100 mg Vegetable Capsules

Pycnogenol 100 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 30
  • Χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά ευεργετώντας την υγεία
  • Συνεργάζεται με τις βιταμίνες C και E
  • Προέρχεται από τον φλοιό πεύκου
  • Κατοχυρωμένο συστατικό που έχει ερευνηθεί
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 72735/26.10.2010
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Pycnogenol 100 mg είναι εκχύλισμα σε σκόνη από το φλοιό του Γαλλικού θαλάσσιου πεύκου (Pinus Pinaster).


Το 1534, υπάρχει τεκμηρίωση ότι οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής φρόντισαν Γάλλους εξερευνητές που υπέφεραν από έλλειψη βιταμίνης C προσφέροντάς τους τσάι από τις βελόνες και το φλοιό ορισμένων πεύκων. Με φυσικά ίχνη βιταμίνης C, αιώνες αργότερα, στις αρχές του 1920, ο Charles Haimoff ανέπτυξε μία μοναδική ουσία, την Πυκνογενόλη: υδατοδιαλυτό φλαβονοειδές εκχύλισμα από το φλοιό του Γαλλικού θαλάσσιου πεύκου. Αυτή είναι η ιστορία της εταιρίας Horphag, με την οποία η Solgar συνεργάστηκε για τα προϊόντα Πυκνογενόλης.


Στο φλοιό του πεύκου, οι επιστήμονες αναγνώρισαν έναν τύπο βιοφλαβονοειδούς, τις προανθοκυανιδίνες, που είναι μη τοξικοί, υδατοδιαλυτοί, ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμοι και πολύ αποτελεσματικοί ενισχυτές δράσης της βιταμίνης C. Η πυκνογενόλη συνιστάται από καιρό για τις ιδιότητες ενίσχυσης της υγείας και τα διάφορα οφέλη της. Η πυκνογενόλη είναι καταχωρημένο εμπορικό όνομα για προϊόντα που περιέχουν φλοιό από το Γαλλικό θαλάσσιο πεύκο. Το Solgar® Pycnogenol παρέχει 100mg την ημέρα με 1 φυτική κάψουλα και είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

περίβλημα φυτικής κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

εκχύλισμα από φλοιό πεύκου (Pinus pinaster) σε σκόνη (Pycnogenol)

100mg

αντισυσσωματικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σόγια, στάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Πυκνογενόλη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.