Αρχική > Υπερτροφές > Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract Vegetable Capsules

Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Εκχύλισμα Shiitake (Lentinus edodes), Maitake (Grifola fondosa), Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Reishi (Ganoderma lucidum) & Shiitake (Lentinus edodes) και Reishi (Ganoderma lucidum) σε σκόνη
  • Υποστηρίζει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του κυκλοφορικού
  • Βοηθάει στην εξισορρόπηση των επιπέδων χοληστερόλης
  • Vegan, Vegetarian
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30952/16.04.2013
Gluten Free Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract της Solgar είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μανιταριών σε σκόνη και εκχυλισμάτων μανιταριών Reishi (Ganoderma lucidum) τιτλοδοτημένο σε 4% τριτερπένες και 12,5% πολυσακχαρίδια, Shiitake (Lentinus edodes) & Maitake (Grifola fondosa).  Η εκχύλιση και η τιτλοδότηση των φυτικών εκχυλισμάτων εξασφαλίζει σταθερή ποσότητα συγκεκριμένων ευεργετικών συστατικών ανά παρτίδα παραγωγής.

Ο συνδυασμός επιστήμης και παράδοσης δημιουργεί ένα δραστικό τιτλοδοτημένο εκχύλισμα με όλες τις συνεργιστικές και ευεργετικές ιδιότητες που βρίσκονται στη φύση.

Το προϊόν αυτό παρέχει σημαντική υποστήριξη στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του κυκλοφορικού. Επιπλέον, συνεισφέρει στην εξισορρόπηση των επιπέδων χοληστερόλης. Είναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν να τονώσουν την υγεία του οργανισμού τους, καθώς και για άτομα που θέλουν να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Όλα τα προϊόντα Solgar ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar παρασκευάζονται από μελετημένα συστατικά και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την καλή υγεία – 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar συνιστά αυτή τη μάρκα*.

 

 

 

Ανά μια (1) φυτοκάψουλα περιέχει:   
Εκχύλισμα Μανιταριού Red Reishi (Ganoderma lucidum) (σώμα) 130mg
Εκχύλισμα Μανιταριού Shiitake (Lentinula edodes) (σώμα) 100mg
Εκχύλισμα Μανιταριού Maitake 4:1 (Grifola frondosa) (σώμα) (ισοδύναμο με 400mg Μανιταριού Maitake) 100mg
περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)  
διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)  
αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο)  
Εκχύλισμα Μανιταριού Shiitake 8:1 (Lentinula edodes) (σώμα) (ισοδύναμο με 12mg Μανιταριού Shiitake) 1.5mg

Κατάλληλο για Vegans. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη,  γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Μανιτάρια Reishi
Shitake
Maitake

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.