Αρχική > Υπερτροφές > Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract Vegetable Capsules

Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Χρησιμοποιήθηκε στην παραδοσιακή ιατρική
  • Περιέχει φυτοχημικά συστατικά
  • Συνδυασμός γιαπωνέζικων μανιταριών
  • Συμπυκνωμένο εκχύλισμα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30952/16.04.2013
Gluten Free Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract από τη SOLGAR είναι διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μανιταριών: ρέισι, σιτάκε και μαϊτάκε. Πολλές ποικιλίες μανιταριών χρησιμοποιήθηκαν στην παραδοσιακή ιατρική για χιλιάδες χρόνια.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR αποτελείται από συμπυκνωμένες τροφές και εκχυλίσματα φυτικών προϊόντων που παρέχουν διατροφική θρεπτική αξία κατά την κατανάλωση σε συνδυασμό με τροφή. Η πλειοψηφία των προϊόντων διατίθεται στη φυσική τους μορφή.

Το Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract της SOLGAR είναι ένας συνδυασμός γιαπωνέζικων μανιταριών. Αυτή η ειδική φόρμουλα περιέχει 3 τύπους μανιταριών από σκόνη και κονιορτοποιημένο εκχύλισμα.

 

  • Το Ρέισι (Ganoderma lucidum) είναι είδος μύκητα που βρίσκεται στην Ασία, συγκεκριμένα και στην Κίνα, την Κορέα και την Ιαπωνία. Η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική χρησιμοποίησε αυτό τον τύπο μανιταριού για χιλιάδες χρόνια, χάρη στην περιεκτικότητα φυτοχημικών, όπως βήτα-γλυκάνες, φυτικές στερόλες, πολυσακχαρίδια και τριτερπένια.
  • Το Σιτάκε (Lentinus edodes) είναι δημοφιλής τροφή στην Ασία απ΄όπου προέρχεται. Πρόκειται για τις πιο καλλιεργημένες ποικιλίες του μανιταριού.
  • Το Μαϊτάκε (Grifola frondosa) είναι μανιτάρι από τα βουνά της Ιαπωνίας. Στα Ιαπωνικά αναφέρεται ως το «μανιτάρι που χορεύει». Όπως και το Ρέισι, αποτελούν πηγή βήτα-γλυκανών και πολυσακχαριδίων.

 

 

 

Ανά μια (1) φυτοκάψουλα περιέχει:   
Εκχύλισμα Μανιταριού Red Reishi (Ganoderma lucidum) (σώμα) 130mg
Εκχύλισμα Μανιταριού Shiitake (Lentinula edodes) (σώμα) 100mg
Εκχύλισμα Μανιταριού Maitake 4:1 (Grifola frondosa) (σώμα) (ισοδύναμο με 400mg Μανιταριού Maitake) 100mg
περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)  
διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)  
αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο)  
Εκχύλισμα Μανιταριού Shiitake 8:1 (Lentinula edodes) (σώμα) (ισοδύναμο με 12mg Μανιταριού Shiitake) 1.5mg

Κατάλληλο για Vegans. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη,  γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Μανιτάρια Reishi
Shitake
Maitake

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.