Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Resveratrol 100 mg Vegetable Capsules

Resveratrol 100 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Γνωστό ως δημοφιλές συστατικό ομορφιάς
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Φυσικής πηγής
  • Προέχεται από Ιαπωνικό Μπαμπού
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 5499/10.07.2013
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® 100 mg Resveratrol είναι φυσική πολυφαινόλη, δηλαδή στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία σε φυσικές πηγές φυτικών τροφών. Παραδείγματα αυτών των φυσικών πηγών είναι το κόκκινο κρασί και ορισμένα φυτά, όπως το ιαπωνικό μπαμπού (polygonum cuspidatum).


Η Ρεσβερατρόλη συχνά αναφέρεται ως το βασικό συστατικό που ευθύνεται για το «Γαλλικό παράδοξο» - το λόγο που οι Γάλλοι διατηρούν καλή υγεία ενώ καταναλώνουν πλούσιες τροφές και αλκοόλ. Η Ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος.


Το Solgar® Resveratrol χορηγείται σε 1-2 Φυτοκάψουλες την ημέρα και παρέχει 100mg ρεσβερατρόλης ανά δόση. Είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Διογκωτικός παράγοντας (φωσφορικό διασβέστιο)

Polygonum cuspidatum (ρίζα φυτού) [παρέχει 100mg ρεσβερατρόλης (50%)]

200mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

Κατάλληλο για Vegans. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Ρεσβερατρόλη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.